Het action effect: Shoplog

Ken je dat? Het Action Effect? Dat je (veel) meer koopt in een winkel dan je vooraf had gepland. Veel mensen hebben het ook bij de Ikea. Ik had er vandaag weer eens last van. Ik ging naar de Action voor een paar kleine dingetjes, maar toen ik bij de kassa kwam had ik ineens toch een big shopper tas nodig voor al mijn aankopen. Oeps… Dat was niet de bedoeling.

Maar wel een goede aanleiding voor een shoplog. Kijk je mee?

 

Speelgoed

Met nog maar een paar weken te gaan tot het Sinterklaasfeest, ben ik nog lang niet klaar met inkopen. Deze koopjes kon ik dus niet laten liggen. Ik kocht een RC auto, een doosje KneX, stickers, een discolamp en een avi leesboek. Dit gaat allemaal in de zak of in de schoen.

Knutselspullen

Mijn jongste is heel erg fan van glitters op het moment. De glitterlijm was op, dus die moest aangevuld worden. Meteen ook wat andere knutselspullen gekocht. En ook wat losse glitters en lenzenvloeistof. Want ik denk dat hij glitter slijm ook wel heel leuk zal vinden.

Sinterklaas spullen

Ja, daar kan je natuurlijk ook niet onderuit. Al was het Sinterklaasvak bij de Action al behoorlijk leeg. Ik kocht een pietenpakje voor m’n oudste, een grote knutselset en twee kleine knutselzakjes.

Voor in huis

Wat geurkaarsjes, nieuwe douchesponzen en een vochtvreter. Niet echt interessant eigenlijk 🙂

Overig

Nog wat losse dingetjes die niet in een categorie passen. Sokken voor m’n oudste, een zak chocolade, kerst prikkertjes en vinger oogjes. Die laatste twee wil ik gaan gebruiken in de fruitbakjes en lunchtrommels van de jongens. Ik probeer er elke dag iets leuks in te doen, want elke dag alleen een boterham is ook maar zo saai.

 

Het is lang geleden dat ik zoveel tegelijk gekocht heb bij de action. Was niet echt de bedoeling, maar gelukkig heb ik óók alles gekocht wat ik op mijn lijstje had staan.

Wat haal jij altijd bij de Action?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge