10 tips voor (schoen)cadeautjes onder de 6 euro

Mijn oudste zit in groep 5, en moet dit jaar dus voor het eerst een surprise maken. Hij kreeg gisteren een invullijstje mee, om degene die zijn naam trekt te helpen iets leuks te maken en kopen. Op het verlanglijstje moeten cadeau ideeen staan van maximaal 6 euro.

Uiteraard moest er meteen een tripje naar de speelgoedwinkel gemaakt worden, om dingen uit te kiezen. En daar viel het meteen op dat er eigenlijk bizar weinig leuke dingen te krijgen zijn voor minder dan 6 euro. Dus, omdat er vast meer moeders dit probleem hebben; vandaag een lijstje met 10 tips voor (schoen)cadeautjes van 6 euro of minder:

 

  • Pocket Morphers €3,99 Kleine speelfiguurtjes die kunnen transformeren in een voertuig. In 9 verschillende uitvoeringen, en als je ze allemaal hebt kunnen ze samen 1 grote robot vormen.

  • Playmobile figuren. Verkrijgbaar in allerlei soorten, vanaf €2,99
  • Weetjes Kwartet €5,99 Verkrijgbaar in allerlei thema’s, zoals dieren, dino’s of het menselijk lichaam.
  • Topmodel spulletjes Nog steeds razend populair. Een leuk kleurboek, of een setje potloden. Je heb al topmodel spullen vanaf €2,95
  • Slime Geen uitleg nodig toch? Slijm vind ieder kind leuk. Je hebt veel verschillende uitvoeringen, merken en kleuren, verkrijgbaar vanaf €0,99
  • Fortnite Nog steeds een grote rage onder kinderen. Er zijn dan ook veel producten te krijgen van dit populaire spel. Bijvoorbeeld bij kruidvat, daar hebben ze nu leuke stationary producten. Verkrijgbaar vanaf €2,99
  • Pokemonkaarten of andere verzamel-rages Het goedkoopste setje pokemon kaarten bij Intertoys kost €5,99. En ook van andere verzamelrages (bijvoorbeeld L.O.L. surprise) zijn er kleine verpakkingen te krijgen voor minder dan 6 euro.

   

  • Experiment-setjes (proefjes doen) Kleine wetenschappelijke experimentjes. In een verpakking zit alles wat je nodig hebt, met duidelijke instructie. Bij Lobbes hebben ze veel verschillende, verkrijgbaar vanaf €1,99
  • Make-up. Bijna alle meisjes vinden het leuk om te tutten met make-up. Voor de echt kleine meisjes kun je nog kiezen voor speciale kindersetjes. Maar ik heb dat altijd rotspul gevonden, dus mijn voorkeur zou uitgaan naar echte make-up. Uiteraard niet meteen een dikke laag foundation, maar een roze nagellakje of een lipgloss vinden meiden geweldig.
  • Fopcadeautjes. Een nepdrol, vogelfluitje of een nepvinger met nepbloed eraan. Als je kind wel van een geintje houd, kun je in de feestwinkel goed slagen voor een klein cadeautje. Ook Intertoys heeft vaak dit soort dingen liggen, in het vak met klein speelgoed.

 

Vorige jaar plaatste ik ook dit blogje, met een aantal leuke cadeau ideeën voor in de schoen of natuurlijk in de klas:

Schoencadeautjes voor jongens

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge