Een leuk en origineel kraamcadeau uitzoeken

Tussen al het pretparkgeweld deze paar weken, is er ook tijd voor andere leuke dingen. Namelijk het uitzoeken van een kraamcadeautje! Een van mijn nichtjes is zwanger, en verwacht eind september haar eerste kindje. Dus ik mag op zoek naar iets leuks.

Kraamcadeau uitzoeken

Wat is nu een leuk cadeau, zowel om te geven als om te krijgen? Ik vind het zelf altijd moeilijk om iets te vinden. Wat heeft de moeder nog nodig, wat is haar smaak qua kleertjes, wat is iets wat niemand anders zal geven? Want hoewel drie dezelfde knuffeltjes best handig kan zijn, is het toch een beetje ongemakkelijk als je iets geeft wat een ander ook geeft.

Kort gezegd zijn er drie dingen waar ik op let bij het uitzoeken van een kraamcadeau:

  1. Is het origineel. Oftewel: is het iets waarvan de kans klein is dat iemand anders het ook geeft.
  2. Is het nuttig. Kan de nieuwe moeder er wat mee, of zal het verstoffen achter in de kast
  3. Ziet het er leuk uit. Want het oog wil ook wat!

Gepersonaliseerd kraamcadeau

Wat ik zelf als nieuwe moeder heel erg leuk vond om te krijgen, waren de cadeautjes met naam van mijn kindje er op. Bijvoorbeeld een knuffeldoekje, of een rompertje. Deze cadeautjes heb ik ook echt gebruikt, en zelfs bewaard. Het zijn echte herinneringen geworden. Ik vond het ook fijn om te merken dat de gever een beetje aandacht en moeite had besteed aan het kraamcadeau, en niet zomaar iets lukraak  uit de winkel gepakt had.

Sindsdien kies ik, als ik een kraamcadeau moet geven, ook vaak voor een leuk cadeautje met de naam van het kindje er op. Bijvoorbeeld deze leuke badjasjes:

badjas, kraamcadeau, baby
gepersonaliseerde badjas, kraam-cadeau.nl

 

Maar er is nog veel meer keuze aan gepersonaliseerde cadeau’s. Denk bijvoorbeeld aan knuffels, slaapzakken, sleutelhangers of geboortestoeltjes. Allemaal dingen waar ik als nieuwe moeder heel blij mee zou zijn geweest.

Kraampakket

Als je nu denkt: hartstikke leuk zo’n cadeau, maar ik wil graag wat meer dan 1 ding geven. Ook dan ben je bij Kraamcadeau aan het goede adres! Ze hebben namelijk ook allerlei leuke gepersonaliseerde kraamcadeau pakketten samengesteld. Ze zijn er in verschillende prijsklassen, in een tasje of een koffer, en uiteraard kun je kiezen voor verschillende kleuren

Duurzaam kraampakket

Ook kun je bij Kraam-cadeau.nl kiezen voor een duurzaam kraampakket.  Naast de producten die je kunt personaliseren, bevat dit kraampakket nog een aantal andere, duurzame producten. Een houten drinkbeker, een bord en een besteksetje uit Indonesië. Deze producten worden lokaal ingekocht en met een deel van de opbrengst worden projecten, gericht op welzijn en gezondheid, in Indonesië ondersteund. Dit vind ik een prachtig initiatief!

Snel geleverd

Nu is het in Nederland vaak zo dat je de naam van het kindje pas te horen krijgt als het kindje geboren is. En dan wil je graag zo snel mogelijk op bezoek gaan met je cadeautje. Gelukkig is het bij kraam-cadeau.nl snel geregeld. Bestel je voor 16.00u, dan zijn je cadeautjes vaak de volgende dag al in huis. Kan jij mooi die nieuwe baby gaan bekijken en de blits gaan maken met je gepersonaliseerde kraamcadeau!

12 Comments

  1. Cadeautje uitzoeken vind ik altijd lastig maar tegenwoordig veel dingen kan vinden, alleen kiezen meestal niet zo makkelijk

  2. Ik houd van gepersonaliseerde cadeaus. Ik geef zelf ook graag muziek (muziekdoosje, cd, muziekcursus voor moeder en baby)

  3. Ik ben hier nog helemaal niet zo mee bezig omdat ik zelf ook geen kinderen heb. Ik heb pas 3 keer een kraamcadeau moeten kopen

  4. Dit zijn altijd super leuke cadeaus. Ik bestelde voor mijn eigen kinderen vroegger ook gepersonaliseerde dingen en die bewaar ik nog steeds!

  5. Dat is ook een goede oplossing. Kan je nooit het verkeerde kopen 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge