Een nieuwe telefoon

Mijn telefoon is kapot. Daaraan zitten twee postieve dingen. Ik heb een verplichte digitale detox, en (gelukkig!) loopt mijn mobiele abonnement binnenkort af. Dus kan ik een nieuw abonnement mét nieuw toestel afsluiten.

Het juiste abonnement

De keuze voor een nieuw mobiel abonnement kan nog flink lastig zijn. Er zijn inmiddels zoveel verschillende aanbieders en soorten abonnementen, hoe kies je welke het beste bij je past? Er zijn gelukkig ook genoeg vergelijkingssites te vinden, maar voor mij is het bijna een no-brainer.

Ik ben namelijk al járen trouwe klant bij T-Mobile, eigenlijk al sinds ik op mijn 18e mijn eerste abonnement afsloot. En als ik eens een andere provider probeerde, had ik daar zoveel problemen, dat ik maar snel weer terug ging naar T-Mobile. Ik heb gewoon de beste ervaringen bij T-Mobile. En als er eens een probleem is, is het ook heel snel en makkelijk weer opgelost. Dus ook deze keer kies ik er weer voor om mijn abonnement te verlengen.

Omdat ik een nieuwe telefoon nodig heb, is een sim-only abonnement deze keer geen optie. Op zich wel jammer, want een sim-only is altijd zo lekker goedkoop.

De juiste telefoon

Op de site van T-Mobile kies je eerste de mobiel die je wilt, en daarna het abonnement dat bij je past. En ook qua telefoon ben ik merkvast. Je hebt mensen die zweren bij iphone, maar ik ben echt een Samsung-meisje. Dus dan kan je denk ik wel raden welke telefoon ik ga uitkiezen:

Samsung S9Samsung Galaxy S9

 

 

Deze hele mooie Samsung S9 , de langverwachte opvolger van de S8. De Samsung Galaxy S9 is op verschillende punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft hij bijvoorbeeld een nóg betere camera, wat ik als blogger best belangrijk vind. Ook het grotere scherm , opslagcapaciteit en betere batterij zijn grote pluspunten wat mij betreft.

De Samsug S9 is er in 2 verschillende versies, en in wel vier verschillende kleuren. Heb ik toch nog wat te kiezen!

En wat vind jij? Kies je net als ik voor Samsung, of ga je voor iphone? Bij Computer Totaal hebben ze de pluspunten van android alvast voor je op een rijtje gezet!

 

8 Comments

  1. Ik ben wel een Samsung liefhebber – heb nu nog een S7 – beetje verouderd misschien, maar is goed genoeg voor mij 🙂

  2. Ik ben een groot Samsung fan, heb alleen maar goede ervaringen ermee in tegenstelling tot Nokia en iPhones.

  3. Heee Samsungmeisje! Ik ben echt een Huaweifan. Dit is mijn derde telefoon van dit merk en ik ben echt verkocht. Ik moet eerlijk zeggen dat ik Samsung nooit zo mooi heb gevonden.

  4. Ik ben echt zo blij met mijn S8 en de camera die erop zit. Mijn moeder heeft sinds een tijdje de S9 en die is idd nog net ietsje beter weer. Maar goed, ik moet nog even met deze 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge