Hoe vind je geld terug acties?

Een van mijn favoriete bezigheden is meedoen aan geld terug acties, ook bekend als GTA’s Bij deze actie/promoties koop je een product, en na het invullen van wat gegeven krijg je het aankoopbedrag geheel of gedeeltelijk terug. Maar waar vind je nou dit soort acties?

1. Scoupy

De beste geld terug site is op dit moment Scoupy. Scoupy heeft bijna iedere week een of meerdere nieuwe acties. Ook krijg je als je een account hebt af en toe ‘persoonlijke’ aanbiedingen. Met de Scoupy-app heb je binnen vijf minuten je geld terug aanvraag ingestuurd. Scoupy betaald ook snel uit, meestal staat het geld binnen twee dagen op je rekening.

 

2. Campina

Campina heeft ook regelmatige nieuwe geld terug acties. Om hier aan mee te doen heb je wel een eurosparen account nodig. Uitbetaling gaat wel langzamer, het kan tot 2 weken duren voor je je geld terug hebt.

3. Geld terug Verzamelsites, Blogs en Instagram

Mede-internetters hebben meestal sneller door wat er te krijgen is. Een snelle google-search levert genoeg sites op. Mijn favorieten zijn op dit moment Gratiz.nl,  de maandelijkse update van Saskia’s Wereld, en Gierige Gerda via Instagram. Die laatste plaatst ook regelmatig budget recepten en bespaartips.

4. In de winkel

Kijk ook altijd goed rond in de winkel tijdens het boodschappen doen. Ik vind regelmatig actieverpakkingen met geld terug codes, die ik nog niet online had gespot. Dit soort actieverpakkingen zijn vaak langlopende acties, dus let goed op of je niet al eerder aan de actie hebt meegedaan.

Heb jij nog een andere manier om GTA’s te vinden? Laat het me weten in een reactie!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge