Ik doe een winactie! – Aangepast-

Ik ben ‘nieuw’. Ook al blog ik al een hele tijd, nu ik overgestapt ben naar mijn eigen domeinnaam heb ik nauwelijks nog bezoekers. Was te verwachten natuurlijk. Mensen weten me niet meer te vinden. Hier wil ik uiteraard zo snel mogelijk veranderingen in brengen. En hoe kan dat nou beter dan met een leuke winactie?

Wat kan je winnen?

Ik ga twee verrassingspakketjes weggeven, met elk een ander ‘thema’.

Het eerste doosje ga ik vullen met beauty/verzorgingsproducten. En het tweede doosje krijgt als thema Chocola. Twee echte verwenpakketjes dus!

Hoe doe je mee?

De beste manier om op de hoogte te blijven van mijn blog is via social media. En daar heb ik nu nog erg weinig volgers. Daarom, verrassing, maak je kans op een van de pakketjes door mij te volgen op van deze social media.

Volg je meer dan 1 manier, dan krijg je een extra winkans. Laat vooral hieronder een reactie achter dat je meedoet, en welk pakketje je graag wilt ontvangen. Vergeet niet een geldig email adres in te vullen, anders kan ik je niet bereiken als je gewonnen hebt.

Prijswinnaars

Als ik op Instagram 150 volgers heb, kies ik een winnaar voor het chocolade pakket.. En als ik op Facebook óf Bloglovin 50 volgers heb, dan kies ik de winnaar voor het beauty/verwen pakket. Volg je me via meerdere kanalen, dan heb je dus ook twee keer kans om te winnen!

 

Doe je mee, en volg je me? Vind ik leuk!

3 Comments

  1. Super, wij zijn verzot op chocolade! Elke dag zetten we in met een koffietje… met chocolade! Puur genieten!!! Volg je via Facebook en instagram.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge