Over mij

Over Wendy’s Leven

Welkom op Wendy’s Leven. Een blog over alle dingen die ik in mijn dagelijks leven meemaak. Ik ben moeder van twee zoons, dus natuurlijk komt er mom-stuff online. Maar ik heb genoeg andere hobby’s, interesses en activiteiten om over te schrijven. Daarom noem ik mijzelf graag een mama/lifestyle blog.

Ik blog al een jaar of 13. Op de middelbare school had ik een .tk domein, wat toendertijd heel populair was, om mijn gedachten het web op te slingeren. Sinds die tijd heb ik eigenlijk altijd geblogd. Op allerlei verschillende sites, onder verschillende namen, anoniem of persoonlijk. Soms een tijdje niet, soms heel intensief. In maart 2017 heb ik (eindelijk) de stap genomen om mijn eigen domein aan te vragen, en mijn hobby naar een hoger niveau te tillen.

Ik schrijf over allerlei onderwerpen, en probeer daarbij dicht bij mezelf te blijven. Vind ik het niet interessant, dan zal het niet op de blog verschijnen. Gelukkig heb ik wel een brede interesse, en zal ik geen moeite hebben om onderwerpen te bedenken. Zoals ik al zei zal ik over mijn kinderen bloggen, en aanverwante zaken. Maar ook onder andere creatieve dingen, uitstapjes, een beetje beauty, huishouden, tips en tricks en koken/bakken kunnen aan bod komen. Door te schrijven over mijn eigen brede interesses, hoop ik ook een heel breed publiek aan te kunnen trekken.

Ik vind het hartstikke leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn stukje internet. Om op de hoogste te blijven kun je me volgen via verschillende social media zoals Instagram en Facebook. En reacties op mijn berichten vind ik ook super!

Ik hoop je nog veel vaker te zien, hier op Wendy’s Leven!

De vrouw achter het blog, ik dus.

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stuur me dan gerust een email. Ik vind het leuk om van je te horen. Ik ben te bereiken via info@wendysleven.nl