Op zoek naar werk

Ik weet het zelf al een tijdje, maar ik had nog geen zin om het aan iedereen te vertellen.

Mijn contract bij de Lidl wordt niet verlengt. Viel te verwachten, ik had al van meerdere collega’s gehoord dat er bijna nooit vaste contracten gegeven worden. Toch vind ik de manier waarop Lidl hier mee omgaat niet heel netjes. (maar ik ga hier niet met modder gooien, das niet netjes van mij)

Lang verhaal kort: over twee weken heb ik geen werk meer.  Mijn grote droom is om een goed inkomen te kunnen verdienen met mijn blog. Dat gaat waarschijnlijk niet gebeuren op korte termijn, dus moet ik op zoek naar een ander baantje om de rekeningen te betalen.

Zonder mezelf af te kraken, ben ik bang dat het nog wel eens moeilijk kan gaan worden. Ik woon in een dorp, waar niet zoveel vacatures zijn. Maar ik heb geen auto, dus een grote reisafstand is ook niet echt een optie. Door deze (en andere) factoren worden mijn mogelijkheden best wel beperkt.

Maar ik ga niet zitten mokken. Natuurlijk ga ik mijn uiterste best doen om weer wat te vinden. De rekeningen moeten toch betaald worden.

En er zitten ook voordelen aan dat ik (tijdelijk) geen baan meer heb:

  • minder stress
  • meer tijd met mijn kinderen
  • meer tijd om te bloggen
  • meer tijd voor het huishouden
  • meer tijd voor andere hobby’s

Haha, als je dat leest zou je haast denken dat ik fulltime werk, in plaats van twee dagen 🙂

 

Heb je nog tips voor me om snel een nieuwe baan te vinden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge