Uit de flow – en er weer in

Ik ben volledig uit mijn schrijf flow. Er komt gewoon niks meer uit mijn handen. Alleen excuusjes. Geen tijd, geen energie, geen inspiratie, enzovoorts. En dat vind ik zo jammer. Want schrijven is heerlijk, ik krijg er zoveel energie van. Het zou zonde zijn als ik een van mijn hobby’s op deze manier langzaam dood laat bloeien.

Daarom heb ik besloten om mezelf  wakker te schudden. Ik ga mezelf een scherp schrijfdoel stellen, om het vuur weer aan te wakkeren. Om weer terug in de flow te komen. Want schrijven, en bloggen, is heerlijk.

Over precies dertig dagen wordt ik dertig. Omdat ik gek ben op dat soort gekke cijfer symboliek, ga ik dus vanaf vandaag mijn eigen 30 dagen challenge doen. Een blogchallenge! 30 dagen lang, elke dag een blog online. Zonder thema, of rode draad die de hele maand terugkomt. Gewoon random stukjes, wat er in me opkomt. 30 dagen lang.

Dat gaat dus best nog een opgave worden. Tot nu toe heb ik geloof ik op zijn meest 3 dagen achter elkaar geblogd. Maar zoals ik al zei, wil ik mezelf even goed wakker schudden. Van mn luie reet afkomen en een beetje meer pit er in. Gaan met die banaan!

En dan over 30 dagen, dan is het mijn verjaardag. Ik had er al op gehint, wie jarig is trakteert. Ik ben al bezig om een leuke give-away/winactie te verzinnen. Gaat goed komen!

#1van30

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge