Crea-Hop, uitslag van de winactie

Nou, wat een week zeg! Ik wil allereerst Anne van Simple Toughts bedanken voor het organiseren van de Hop. Ik vond het ontzettend leuk om mee te doen.

Ten tweede, ik had een pechweek. Door een heleboel verschillende (technische) problemen heb ik deze week niet kunnen bloggen. Hebben alle mensen die vorige week mij ontdekt hebben niet eens wat te lezen gehad. Sorry daarvoor :-). Als het goed is, is alles nu opgelost en kan ik weer regelmatige postten.

Ten derde, de rede dat je deze post leest. De uitslag van de winactie. Ik houd het wel spannend he? Er waren deze week 32 dames die meededen aan de winactie. Allemaal dames ja, maar dat viel wel te verwachten toch? Het (creatieve) bloggers wereldje zit immer vol met vrouwen.

Goed, ik zal je niet langer in spanning houden: De winnares van het snailmail pakket is geworden:

Ezra van Ezra Schrijft

 

Gefeliciteerd Ezra!

En voor alle anderen: mijn volgende winactie laat vast niet lang op zich wachten. Volgende maand wordt ik 30. Wie jarig is trakteert, toch? 😉

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge