Crea-Hop: Kaartjes en snailmail

Crea-Hop

Vandaag heb ik tot zoiets leuks voor jullie! Ik doe mee aan een superleuke Crea-Hop. Maarliefst 25 bloggers hebben een creatieve post geplaatst. Bij elke blogger vind je een link naar de volgende blogger. Zo kan je dus een gezellig blogrondje maken langs 24 blogs, totdat je weer op je beginpunt aankomt. En het allerleukste: bij elke blogger kun je ook een leuke creatieve prijs winnen. Had ik al gezegd dat ik het leuk vind? πŸ™‚

Misschien begin je bij mij. Dan heb je nog 23 andere blogs om te ontdekken vandaag. Misschien ben je op mijn blog terecht gekomen via Life By Xenia, een superleuke mama/lifestyle blog, boordevol tips, DIY ’s en mamadingen. Leuk dat je nu bij mij een kijkje komt nemen!

Kleur

Het thema van deze bloghop is kleur. Een kleurrijke blogpost moest het dus worden. En wat geeft mijn leven kleur? Post. Echte postop de mat. Een kaartje, een brief of een pakketje. Mijn favoriete hobby is op dit moment het versturen van Swaps en snailmail. Ik word er meteen vrolijk van als de postbode een kaartje door de brievenbus duwt, of een met zorg samengesteld verrassingspakketje komt brengen.

Kaarten maken

Meestal gebruik ik voor mijn snailmail gewoon gekochte kaartjes, maar speciaal voor de bloghop heb ik een paar kleurrijke kaartjes gemaakt.

Van een stapeltje blanco kaartjes maakte ik een setje vrolijke, kleurrijke kaarten:

Over deze ben ik niet tevreden. De washitape bovenaan zit veel te scheef, en eigenlijk vind ik het hartje in het midden ook niks. I am my own worse critic geloof ik.

Poging twee wasΒ al een beetje beter.Β Simpel, maar toch vrolijk en kleurrijk.Β Gemaakt met de blaasstiften van mn kinderen. Als je creatief bent, kun je alles gebruiken πŸ˜‰

Deze vind ik ook leuk gelukt. Het lettering had wat netter gemogen, maar ik was zoals gewoonlijk veel te laat begonnen aan deze post. Het was dus een beetje een haastklus en dat zie terug. De vrolijk gekleurde, tja wat zijn het eigenlijk, bolletjes maken veel goed.

En dit is mijn favoriet van vandaag. Ook weer lekker simpel. Een strookje washitape bovenlangs, een taartje van strijkkralen en een beetje erbij getekend en geschreven. Deze zou ik wel willen krijgen op mijn verjaardag!

Winnen!

Zoals ik al gezegd had, kun je bij elke deelnemende blogger van deze bloghop iets winnen. Dus ook bij mij. Ik heb voor jullie een goedgevuld snailmail pakketje samengesteld. Vol met allerlei kaartjes, papiertjes, stickers en andere leuke dingen. Zodat je zelf ook aan de slag kan met kaartjes maken en echte post versturen.

Wat moet je doen om dit pakketje te winnen?

 1. Laat een reactie achter op dit bericht dat je meedoet aan de winactie.

Dat is al genoeg. Zorg wel dat je reageert met een geldig email adres, zodat ik contact met je op kan nemen als je wint.

Voor extra winkansen kun je:

 1. Mijn facebookpagina liken
 2. Mij volgen op instagram
 3. Mij volgen op twitter

Op maandag 15 mei maak ik de winnaar bekend.

Ik heb gemerkt dat het niet iedereen lukt om hier een reactie te plaatsen. Daarom deze toevoeging: Als het hier niet lukt, mag je ook reageren op het crea-hop bericht op mijn Facebook pagina. Dan doe je ook mee aan de winactie.

Op naar de volgende

Rest mij nu nog om jullie door te sturen naar de volgende deelnemer van de bloghop, namelijk Tanja. Tanja heeft een heel gevarieerde blog, en post vaak lekkere recepten online. Ook bij haar staat vandaag een creatieve blog voor jullie klaar! (Klik)

 

Leuk dat je er was, en ik hoop dat je vaker langskomt!

 

(ps, mijn eigen winactie loopt ook nog)

38 Comments

 1. Wat een leuk pakketje πŸ˜€ Hier kan ik echt leuke dingen mee maken πŸ˜€ Ik volg je via alle drie de kanalen πŸ˜€
  Facebook: Linda Raaijmakers
  Twitter: lindaenbjorn
  Instagram: lindaenbjorn

  groetjes Linda

 2. Wat leuk! Ik doe graag mee om samen met de Kids leuke kaarten te maken

 3. Die laatste met dat taartje is echt super leuk! Ik maak ook regelmatig kaarten met dochterlief…maar dan in de trend van vingerverf en handafdrukken πŸ˜‰ Altijd leuk, een zelfgemaakte kaart!

 4. Super leuk! Ik doe mee voor mijn moeder die heel veel kaarten maakt en dit zijn weer nieuwe dingen voor haar nu duimen draaien!

 5. Super leuk! Het taartje (cute!) en de sparkle kaart zou ik ook heel graag door de bus krijgen! πŸ˜€
  Lijkt me leuk om zelf (of met mijn meiden) ook lekker crea bezig te gaan, dus ik maak graag kans op het mooie pakket!

 6. Wat leuk! Hier knutselen de heren niet zo graag maar denk dat je er iemand heel blij mee gaat maken

 7. Wat een leuk pakketje met knutselfrutsels om kaarten te maken.
  Ik ben een knutselsmurf, dus hier kun je me heel blij mee maken.
  Ik volg je op Bloglovin en doe graag mee.
  Ik hipperdehop nu door naar de volgende crea-bea: Tanja.

 8. Ik hou van kaartjes versturen: lekker leuk en langzaam… en zeker als ze zelf gemaakt zijn!!

 9. Ik doe mee!
  I love knutselen en met deze spullen moet dat zeker lukken.
  nu heel hard duimen om te winnen!

 10. Wauw wat super leuk zeg! Ik ben gek op kaarten maken en knutselen en alles wat daarbij komt kijken. Ik heb voor de crea hop ook kaartjes ontworpen πŸ™‚ ik zou graag ook eens ander soort kaarten ontwerpen en daar zou dit pakket mij goed bij kunnen helpen!!

 11. Je bent voor mij de laatste in de bloghop πŸ˜‰ Ik herken heel wat dingetjes in je pakketje die al in mijn kast liggen (favoriete winkel hihi) dus ik laat je winactie over aan anderen. Heel veel succes en bedankt voor het doorlinken!
  Tanja onlangs geplaatst…Macrame plantenhangers creahopMy Profile

 12. Mijn zoontje is gek op knutselen en na afgelopen winter (die heeeeeeel lang duurde met een hoogzwangere mama en een pasgeboren zusje) is de knutselkast aardig leeg geplunderd. Ik doe graag mee voor dit super kleurrijke pakket

 13. Heel leuk. dochter elise en ik zouden graag met dit leuke pakketje gaan knutselen. ik volg voor extra kansen via ig en fb. liefs melissa

 14. ha, ik doe graag mee aan deze winactie! Lijkt me leuk om zulke mooie kaartjes te kunnen maken!

 15. Vind het hartstikke leuk om te knutselen.
  Heerlijk een middagje frutselen.
  Met pen sticker lijm en papier.
  Dus ik zeg snailmail pakket kom maar hier πŸ˜‰
  Graag doe ik ervoor mee.
  En als ik win juich ik Hoera en Hoezee!!!

 16. Aah wat een mooi pakketje! Ideaal voor deze knutselmeid! πŸ˜€

 17. Ik kom allemaal leuke crea ideetjes tegen bij deze hop.
  Ik doe graag mee voor dit snailmail pakketje, erg leuk.

 18. Oh, wat een leuk pakketje! Ook ik maak daar graag kans op!

  Ik volg je nu ook op Instagram en Twitter! πŸ™‚

 19. Wat leuk! Ik doe graag mee aan de winactie.
  De 3 extra opties (facebook e.d.) kan ik niet aan meedoen omdat ik er niet mee werk….

 20. Het 3e kaartje is erg leuk en wat een leuk pakketje heb je samengesteld, daar word ik vrolijk van, doe dus graag mee en volg/like je overal πŸ™‚

 21. Wat leuk!!!! Ben gek op kaarten en brieven te versturen. Daar maak je altijd iemand mee blij. Ik dod daarom graag mee!

 22. Hoe leuk. Ik ben ook dol op snailmail! Maar mijn kasten puilen uit van de spulletjes. Dus geen winactie voor mij. Zo hebben de anderen meer kans☺

 23. Mijn dochter en ik zouden graag aan de slag gaan om leuke verhuisberichten te maken, wamt we gaan aan het eind van deze maand verhuizen! Wij doen dus graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge