Instagram struggels

Instagram

Ik heb instagram redelijk laat ontdekt. Pas sinds vorig jaar plaats ik regelmatig foto’s. Ik had namelijk een instagram aangemaakt voor mijn oude blog, Opnr16. Toen ik dit jaar onder mijn eigen naam ging bloggen, heb ik daarvoor een nieuwe instagram aangemaakt, en ben ik de oude gaan gebruiken als prive account. Leek me wel handig.

Maar, als mama/lifestyle blogger, waar leg je de lijn tussen blog en prive? Vrijwel alles wat in mijn priveleven instagram waardig is, is ook iets wat ik op mijn blog gebruik. Er is dus veel overlap. Eigenlijk het enige verschil is dat ik op WendysLeven nooit foto’s plaats waar mijn kinderen herkenbaar opstaan.

Het gevolg was dat ik dus niet goed wist wat ik moest posten. De feed van Wendysleven bleef ernstig leeg, terwijl mijn privefeed vooral werd gevuld door foto’s van swaps.

Nieuw account

Tijd dus voor verandering. Twee verschillende accounts was voor mijzelf niet werkbaar. Daarom heb ik besloten om de nieuwe account van Wendysleven te verwijderen. Ik had toch maar 10 foto’s en 6 volgers daar. En de account die ik prive gebruikte, heet nu wendysleven_insta. Hierop ga ik nu eigenlijk alles plaatsen. Alledaagse foto’s, blogposts, swaps, Lekker makkelijk. Alles door elkaar is misschien een beetje chaotisch, maar het past bij me.

Lang verhaal kort: ik ben vanaf nu te volgen via wendysleven_insta. Ga je me volgen? Vind ik leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge