Dag 3

Een weinig originele titel. Komt omdat ik ook weinig origineels te melden heb.

Op vrijdag werk ik altijd. Heel veel andere mensen waren deze vrijdag vrij, en dat was te merken. Het was behoorlijk druk in de winkel. Ik heb dus een zware werkdag gehad, en ben totaal inspitatieloos om een interessant onderwerp te bedenken.

Het is nu bijna 9 uur, en ik moet eigenlijk nog heel veel doen. Morgen viert J zijn kinderfeestje, en de voorbereidingen zijn nog lang niet af. Ik moet wat versieringen ophangen, en dingetjes uitprinten. De rest, zoals boodschappen doen, moet wachten tot morgenochtend. Gelukkig heb ik al wel genoeg zonnebrand factor 50 in huis, dan gaan we nodig hebben!

Ik ben ook zo chaotisch he. De dingen die ik nog moet doen zijn eigenlijk allenmaal dingen die ik al lang van tevoren had kunnen doen en kunnen kopen. Maar ik heb vaak geen overzicht, alleen een wirwar van plannen en ideeën. En daarom doe ik dit soort dingen vrijwel altijd op het laatste moment. Heeft me vorige week trouwens bijna in de problemen gebracht. Toen kwam ik er op zondagmiddag achter (als alle winkels hier in het dorp dicht zijn) dat ik te weinig snoep voor de traktaties had gekocht. Kon ik dus als een malle een half uur gaan fietsen naar de dichtstbijzijnde winkel die wél open was. Had voorkomen kunnen worden als ik niet zo’n chaoot was.

Over chaoot gesproken: ik ben mijn sleutels kwijtgeraakt. Echt kwijt kwijt. Ik heb ze woensdagavond nog thuis in mijn handen gehad. En sindsdien zijn ze spoorloos. overal gezocht. Na het kinderfeestje nog maar eens echt grondig  gaan zoeken. Als ik ze niet kan vinden, zit er niks anders op dan nieuwe sleutels laten maken, en mijn fietsslot doorknippen. 🙁

Over dat kinderfeestje zal ik trouwens later deze week nog wel een uitgebreid verslag posten.

Dit was mijn korte update op dag drie van mijn blogchallenge. Ik ga mijn best doen om niet 30 dagen lang dit soort dagboek/update post te plaatsen, en ook met wat meer interessante, leuke onderwerpen te komen.

1 Comment

  1. Ik vind dit net de leuke blogs, die waarin je gewoon schrijft zoals je zou vertellen tegen je vriendin die langskomt om te zien hoe het met je gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge