Dagje uit met kinderen – fotoverslag Wildlands

Vorige week ging ik met mijn gezin een dagje naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Hierover plaats ik een ander soort verslag dan wat je van me gewend bent, een soort van gastblog eigenlijk. Vandaag zet ik een fotoverslag over Wildlands online, gemaakt door mijn 8-jarige zoon, met een korte review van zijn hand. Alle foto’s zijn door hem zelf gemaakt, behalve degene waar hij van veraf op staat.

Wildlands

Wildlands Jungola

Koop hier je kaartjes voor  Wildlands met korting

wildlands Jim de Vogelaar Wildlands olifant Wildlands apenrots

Lees ook: Er op uit: Dagje Apenheul

Review

Jayson (8):

Ik vond deze dierentuin heel leuk, omdat het echt een actieve dierentuin is. Je kunt er veel dieren zien, en er zijn verschillende soort van attracties. Er zijn veel speelplekken, maar het allerleukste was de achtbaan. Dat had ik niet verwacht in een dierentuin.

 

Wil je toch liever een wat uitgebreider verslag lezen? Kijk dan eens bij Marjo  en Elke !

Wat is jouw favoriete dierentuin?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge