Een nieuwsbrief?

Tijdens het schrijven van mijn blog bedacht ik me: er is waarschijnlijk niemand die deze maand élke dag even komt lezen. En dus zullen er een hoop leuke blogs ongezien blijven.

Nieuwsbrief

Om nu elke dag al mijn andere social media vol te spammen met allerlei blogpost, leek me een beetje veel van t goede. Dus moest ik op zoek naar een andere manier om lezers op de hoogte te houden. Vandaar dat ik bezig ben een heuse nieuwsbrief op te zetten.

Don’t worry, ik ga dus niet elke dag mijn nieuwste blogpost in je emailbox spammen. Maar 1 of hooguit twee keer per maand een overzichtje, wat achtergrond info of wat leuke tips. Dat lijkt me wel een goed idee.

Tips

Ik heb via wordpress de mailchimp plugin op m’n site gezet, en dus ook een mailchimp account. Dit programmaatje kom ik bij andere blogs vaak tegen, dus het leek me wel een goede optie. Maar ik begrijp er nog niet zoveel van. Ik ga er eens mee stoeien. Als je nog tips voor me hebt met betrekking tot mailchimp: graag.

En ook voor de inhoud van mijn maandelijkse nieuwsbrief kan ik wel wat feedback gebruiken. Wat zou jij, als lezer en volger van Wendy’s Leven, nou leuk vinden om in je mailbox te ontvangen? En denk gerust heel breed, ook dingen die je nog nooit hier op de site hebt gezien. Ik ga alle tips lezen en in overweging nemen!

En natuurlijk niet te vergeten, Schrijf je snel in voor mijn nieuwsbrief en mis niks!

[mc4wp_form id=”774″]

 

Liefs Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge