Mijn vijf favoriete Netflix Series op dit moment

Heb jij dat ook? Dat je eindeloos rondklikt op Netflix, op zoek naar iets leuks? Soms heb je gewoon wat inspiratie nodig. Vandaag een lijstje met mijn netflix tips voor dit moment.

 Dynasty

Volgens mij is dit een soort remake van de gelijknamige klassieke jaren 80 serie? Het gaat in ieder geval over een zeer rijke amerikaanse familie, en hun machtspelletjes, manipulatie en drama’s. Ik ging in eerste instantie kijken omdat ik nieuwsgierig was naar Elizabeth Gillies (uit Victorious), maar ik ben volledig Hooked! Wel weer een beetje jammer dat er maar 1 aflevering per week online komt.

Nailed It

Een bakprogramma, maar dan anders. De deelnemers zijn amateur bakkers, die pinterest-perfect baksels na moeten proberen te maken. Soms een tikkeltje over de top, maar ook vaak hi-la-risch.

Limitless

Een doodnormale man krijgt door een geheime drug een soort superkracht; hij wordt er superslim van. De FBI verdenkt hem van moord. Maar als ze ontdekken dat hij de drug gebruikt zonder bijwerkingen te krijgen, willen ze hem bestuderen en inzetten bij hun zaken.

Scorpion

Een serie over een groep genieën, die allerlei misdaden en ingewikkelde problemen oplost. Ja, een hele korte omschrijving, maar ik zou niet weten hoe ik het beter uit kan leggen.

Everything Sucks

Een serie over een groepje tieners, wat zich afspeelt in de jaren 90. Een groepjes nerd van de video club maakt samen met de coole gasten van de toneelclub een echte film. Ik houd wel van dat retro-sfeertje met VHS banden en videocamera’s zo groot als koelkasten 😉

Girlboss

En als bonus nog een zesde serie, dit is eentje die er al een tijdje op staat. Als je hem nog niet gezien heb, raad ik hem zeker aan. Deze serie gaat over Sophia, die een eigen bedrijf in vintage kleding begint. Gewoon heel prettig kijkmateriaal vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge