Ken je de Purpuz Planner al?

Meestal ben ik niet zo van de lijstjes en planningen. Maar toen ik een oproepjes zag op de Purpuz Planner te testen, raakte ik wel meteen enthousiast. Misschien omdat de maker van de planner er zelf ook zo enthousiast over is?

De Purpuz Planner

De Purpuz Planner is een planner met grote beloftes. Het is meer dan alleen een aganda waar je lijstjes en planningen in kwijt kan. Het is een planner met een systeem van wel 8 onderdelen. En al die onderdelen (of Tools) zijn erop gericht om je dromen en doelen te bepalen én te behalen. Van het ontdekken van je dromen tot het inplannen van to-do lijstjes om je dichter naar je doel te brengen. Aan alles is gedacht. Als je de planner volgens de instructies gebruikt, ga je op weg naar een gebalanceerd, gelukkig en succesvol leven. Klinkt goed toch?

En, niet helemaal onbelangrijk, hij heeft ook een mooi design. Ik vind het een chiwue uistraling hebben, echt een planner die gezien mag worden. Hij is er dit jaar zelfs in twee kleuren. Traditioneel grijs, en nu ook in roze!

https://www.instagram.com/p/BsqDtm-gHEo/

Mijn ervaringen met Purpuz

Ongeveer anderhalf jaar geleden testte ik ook al eens de purpuz planner. Alleen zat ik toen wat minder lekker in mn vel. Weinig energie en weinig motivatie leidde ertoe dat ik niet heel intensief met de planner heb gewerkt toen. De momenten dat ik er wel mee aan de slag ging, merkte ik wel dat het heel prettig werkt. Er zit een heel logische structuur in de tools, waardoor doelen meteen duidelijk worden. Door de dagelijkse/wekelijkse/maandelijkse reflectiepagina’s wordt je on track gehouden. Ook heel fijn, want mijn probleem is vaak dat ik na de eerste enthousiaste start mijn doelen al snel weer vergeet.

Ik heb deze week  de roze variant van de purpuz planner ontvangen. Ik ben nog bezig met het voorwerk, het helder krijgen van mijn doelen. Heel moeilijk voor mij is vooral het kiezen van 1 doel, en niet alles tegelijk willen. Maar als dat eenmaal gedaan is, ga ik er vol voor. Met behulp van deze planner ga ik heel hard werken aan mijn 20-voor-2020 doelen. En gaat het deze keer ook gewoon lukken!

checklist

Ook een purpuz planner? De grijze versie is tijdelijk in de aanbieding! (en bijna uitverkocht…..)

Deze post bevat affiliate links

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge