Lekker veel energie met Healthboost Green Juice

Ben jij ook MOE-der?

Sinds ik moeder ben, ben ik eigenlijk áltijd moe. Het begint natuurlijk met gebroken nachten, maar ook nu mijn jongens al wat ouder zijn, kostten ze me nog genoeg energie.

Ben jij ook zo’n moeder, en kan je wel wat extra energie gebruiken? Dan is Green Juice misschien wel iets voor jou.

Wat is Green Juice

Healthboost Green Juice is een snelle, makkelijke manier om je gezondheid, energieniveau en de werking van je darmen te ondersteunen.  Het is een pot met poeder, waar meer dan 35 supergezonde ingrediënten in zitten. Het poeder gebruik je om een sapje of smoothie te maken, en in minder dan een minuut ben je klaar voor de dag. Kortom, een snelle en makkelijke manier om je lichaam een boost te geven. Ideaal voor drukke (werkende) moeders.

Mijn ervaring met Healthboost Green Juice

Ik heb een pot green juice geprobeerd. Met 1 zo’n pot kan je 30 tot 60 sapjes maken, je kan er dus wel twee maanden mee doen.

Wat mij vooral heel erg aanspreekt is dat er meer dan 35 verschillende ingrediënten in zitten. Van verschillende soorten fruit tot superfoods en probiotica. Dus geen gedoe meer met allerlei losse supplementen, maar alles in 1 makkelijk schepje poeder.

Ik begin mijn dag nu met een gezonde green juice. Als je het met water mengt, smaakt het naar citrus/groene thee. Helemaal niet slecht! Voor de afwisseling doe ik het ook wel eens door een sapje. En in het weekend als ik meer tijd heb maak ik een smoothie met een schepje green juice poeder.

En de belangrijkste vraag; werkt het?

Ik gebruik de Healtboost Green Juice nu ongeveer 3 weken. En ik merk een duidelijk verschil. Ik voel me echt energieker. Voorheen moest ik altijd even uitrusten als ik de kinderen naar school had gebracht, maar nu ik de Healtboost Green Juice gebruik, kan ik meteen door met mijn andere bezigheden. En die extra energie kost me maar één minuutje in mijn ochtenroutine!

 

Denk jij nou, dat Green Juice is wel iets voor mij? Dan kun je dat lekker makkelijk online bestellen!

 

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge