Top 5 meest gelezen berichten

Terugblik

Zo aan het eind van het jaar is het weer tijd voor een terugblik. Ik wilde eigenlijk een leuk overzichtje maken van de meest gelezen blogs van 2021. Maar toen ik mijn statistieken ging bekijken, zag ik iets aparts. Bijna alle artikelen die het meest gelezen worden, heb ik geschreven vóór 2021. Dus het is een lijst geworden van de beste blogs op deze gehele site.

 

Top 5 meest gelezen blogs

Blijkbaar zijn er veel mensen net zo knullig als ik. Blijkbaar zijn er meer mensen die het net als ik een goed idee vinden om afwasmiddel in de vaatwasser te doen. En zijn er dus ook heel veel mensen die de oplossing nodig hebben als het verkeerd gaat.
De koffiecups voor een Dolce Gusto apparaat geven heerlijke koffie, maar kunnen ook aardig aan de prijs zijn. Een aantal jaar geleden testte ik de low-budget versie van deze cups, verkrijgbaar bij de Lidl. Je proeft helaas wel duidelijk verschil. Inmiddels zijn wij al lang weer overgestapt naar de originele  Dolce Gusto cups, puur vanwege de smaakbeleving. Hoe de koffie van de Lidl nu smaakt, kan ik je dus niet vertellen.
Het Sinterklaasfeest is ontzettend leuk. Maar 1 van de lastigste dingen is het bedenken en maken van een leuke surprise. Elk jaar in november/december is dit weer een van mijn meest gelezen artikelen.
Al in 2018 schreef ik over de herbruikbare zakjes bij de Albert Heijn. Die werden toen aangeboden, ter voorbereiding op het verdwijnen van de gratis plastic zakje op de AGF afdeling. Eind 2021 (dus nu ongeveer) wil Albert Heijn helemaal stoppen met het aanbieden van de plastic zakjes. Maar aangezien we al meer dan drie jaar aan de herbruikbare zakjes hebben kunnen wennen, zal dit weinig problemen opleveren denk ik zo.
In 2017 had mijn oudste zoon een Pokémon kinderfeestje. In deze blog deel ik paar van de thema decoraties die ik zelf maakte voor dit feestje. En zelf nu, vier jaar later, wordt deze blog nog steeds heel veel gevonden. Of heeft dat te maken met de vele aandacht die Pokémon dit jaar krijgt vanwege het 25 jarige jubileum?
 
Alvast een fijn 2022 gewenst!
Liefs Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge