8x Last minute Surprise ideeën

Met nog 3 dagen te gaan tot 5 december, zou je eigenlijk nu toch wel klaar moeten zijn met je surprise. Of anders heel erg in de stress schieten omdat je nog maar drie dagen hebt.

Voor alle uitstellers en inspiratielozen onder ons: De leukste snel-klaar-last-minute sinterklaas surprise op een rijtje:

 

surprise wasmachine

1. Een wasmachine.

Niet veel meer dan een grote kartonnen doos, maar toch heel leuk. De werkomschrijving van deze (en meer) surprise vind je HIER.

shit trofee

2. Shit happens.

Een schoenendoos, purrschuim en gouden verf. Deze surprise was zelf kant en klaar te bestellen, maar nu alleen nog een foto ter inspiratie.

surprise chocolade

3. Een chocoladereep

En deze is nog super schattig ook. Op deze site kun je de printable voor de reep en de wikkel gratis downloaden.

surprise pannenkoek

4. Pannenkoeken

Alleen een foto. Lijkt heel simpel te maken, met een stapel kartonnen rondjes. Ergens in het midden zou ik dan een verborgen gat maken voor een cadeautje.

geldboom

5. Cuctus / geldboom

Zo te zien een courgette in een potje, met sateprikker en nepmunten er in. Het cadeautje kan in de aarde, of je kunt de courgette uithollen en het daar verstoppen.

surprise eenhoorn

6. Unicorn

Deze schattige eenhoorn vond ik HIER . En daar vind je nog veel meer inspiratie voor de leukste surprises.

surprise gitaar

7. Gitaar

Ook deze ziet er makkelijk uit. Een (schoenen)doos, elastieken of touw en een koker.

surprise lippenstift

8. Lippenstift

Dit is misschien nog wel de moeilijkste van het rijtje. Tenzij je een grote hoge koker hebt, dan is het alleen een kwestie van versieren.

 

Heb jij wel een super last minute een surprise moeten maken? Of ben je meer van de mega uitgebreide knutselwerken? Show je surprise in de comments, of op facebook. Vind ik leuk!

 

Ook interessant: Last minute Carnavals Outfit

1 Comment

  1. Hè, die Pannekoeken heb ik gemaakt inderdaad heel simpel, door een groot bord en een kleiner bord als mal te gebruiken ontstaat er ruimte voor het cadeautje. Ze zijn met van die 3d foamplakkertjes op elkaar geplakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge