Sinterklaas Bloghop 2019 + winactie (gesloten)

Sinterklaas is gisteren weer veilig aangekomen in Nederland. De hoogste tijd dus voor een Sinterklaas Bloghop!

Sinterklaas Bloghop

Een bloghop is een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken. De samenwerkende bloggers linken naar elkaar door. Waarschijnlijk ben je op mijn blog terecht gekomen via cynspirerend (bedankt voor het linken!), of je begint hier. Als je na het doorklikken weer terug bent op de blog waar je begon, heb je de hele BlogHop volbracht.

Leuk om te weten; ook bij deze bloghop maak je bij elke blogger kans op een leuke prijs. De perfecte manier om de zak op 5 december een beetje extra te vullen!

Welkom

Voor iedereen die hier voor het eerst is, van harte welkom op Wendy’s Leven. Hier op mijn stukje internet schrijf ik over alles wat mij bezig houd als moeder en vrouw. Natuurlijk komen kinderen en opvoeden vaak aan bod, maar ook onder anderen mijn hobby’s, geldzaken, uitstapjes en productreviews. Eigenlijk heel breed dus. In ieder geval bedankt voor je bezoekje, kijk eens rond, en ik hoop dat je hier vaker langs komt!

Winactie

Dan nu het leukste deel van de bloghop; de winactie! Bij mij maak je vandaag kans op een setje voorleesboekjes!

Mo’s Daughters

Wist je dat….

 • In slechts 20% van de boeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar een meisje de hoofdrol speelt?
 • In de meeste kinderboeken het meisje de (bij)rol heeft van fee, prinses of ‘de zus van’? Of de meisjes zijn geen mensenmeisje, maar een dierenmeisje (zoals Nijntje, Peppa Pig of Pip van Woezel)?
 • In slechts 13% van de kinderboeken de moeder een baan heeft?

In de boekjes van Mo’s Daughters is dat anders. Hierin staan 5 verschillende sterke meisjes centraal. Alle meiden in de hoofdrol hebben elk hun eigen sterke kanten en bijzondere eigenschappen, en beleven de spannendste avonturen. Kortom, inspirerende (voor)leesboekjes voor alle meisjes

Winnen

Ik geef vandaag twee boekjes van Mo’s Daughters weg aan 1 gelukkige winnaar. Het gaat om de boekjes met Maan in de hoofdrol. Maan is dol op de natuur, en reist samen met haar eendje de wereld over.

Wat moet je doen om kans te maken?

 • Volg Wendy’s Leven op Facebook en Instagram
 • Laat hieronder of op mij socials een reactie achter. Wie ga jij blij maken met deze boekjes?

De winactie loopt t/m 24 november. Op maandag 25 november maak ik de winnaar bekend.

 

En de winnaar is:

Uit een loting is de volgende naam als winnaar gekozen: Emmy

de winnaar heeft inmiddels persoonlijk bericht gehad.

 

Doorhoppen

Wat mij nu nog rest is je doorsturen naar de volgende deelnemer aan de bloghop. Van hier vandaan klik je door naar Coolest Kid on the Blog, het blog van Astrid. Ga maar snel deze leuke blog ontdekken, en hopelijk tot ziens!

 

En nog even een bedankje voor Esmee en Amanda voor het organiseren van deze bloghop!

38 Comments

 1. BOEKJES LEZEN BLIJFT EEN FEEST DAARVAN GENIET MIJN KLEINDOCHTER TOCH HET MEEST

 2. Ik doe mee voor onze dochter Lilly van bijna 4. Ze houdt wel van een verhaaltje en hoe leuk een meisje in de hoofdrol!

 3. oh wat leuk ik zou mijn nichtje van bijna 5 er blij mee maken!

 4. Dit zou zo gaaf zijn voor onze dochter. Eindelijk een echt meisje met een stoer avontuur dat ook nog eens op haar lijkt

 5. Wat een leuke winactie! Ik zou ze graag voor mijn zoon en dochter winnen.
  (Ik heb alleen geen Facebook maar volg je wel al op instagram)

 6. Ik doe graag mee. Ik zou mijn dochter hier happy mee maken. Fingers crossed

 7. Ik doe heel graag mee voor mijn 8jarige dochter die haar grote hobby is lezen

 8. Een meisje met een eendje ? Een mooi boek voor mn dochtertje Aaliyah .. Doe heel graag mee

 9. Fijn dat er nu aandacht is en dat er van deze leuke boekjes zijn met sterke meisjes in de hoofdrol. Ik doe graag mee voor mijn dochter. Ze is een pittig, nieuwsgierig dametje die weet wat ze wil. Samen boekjes lezen vinden we beide erg leuk.

 10. Leuk, ik gebruik de boekje Voor de kinderen uit mijn groep 3 leuk om aan de klassenbieb toe te voegen.

 11. Wat super leuk is deze Sinterklaas bloghop! Met deze leuke boekjes maak ik mijn kleinkind ontzettend blij mee, dat wordt nu al een echte leesfreak. Ik doe er super graag voor mee!!

 12. Oskar van bijna 4 hoop Ik hiermee blij te maken, hij krijgt nooit genoeg van voorlezen!

 13. heel erg graag kansje voor Ilias, zoontje van mijn man! Ik volg op fb en insta!

 14. Wat een leuke boekjes, die lees ik graag voor aan mijn meisje du sik waag graag een kans

 15. Ik doe graag mee voor mijn jongens, want ik denk dat die boeken met meiden in de hoofdrol ook echt wel leuk vinden

 16. Social media heb ik niet, dus ik maak waarschijnlijk geen kans. Maar ik wilde wel even bedanken voor de boekentip! Als alleenstaande moeder van 2 jonge dochters (helaas ben ik weduwe en hebben mijn dochters geen vader meer) vind ik het extra belangrijk om mijn meiden mee te geven dat meisjes net zo leuk, stoer, slim, sportief, onafhankelijk, avontuurlijk etc. kunnen zijn als jongens. Volgens mij zijn dit geweldige boeken, dus thanks! 🙂

 17. Leuk zo’n bloghop en dan nu weer de Sinterklaasbloghop.
  Ik doe altijd mee als het mogelijk is, zo gezellig.
  Graag doe ik mee voor deze twee leuke boekjes van twee stoere meiden,
  Zijn eens net even anders dan de doorsnee boekjes, veel leuker hoor!
  Ik heb helaas om privéredenen geen Facebook en Instagram, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Hoop ondanks dat mee te mogen doen.
  Fijne Sinterklaas !! En dan hop ik nu door naar ‘ Çoolest kid on the blog’.

 18. Vergeten: Ik ga hier mijn twee ook stoere kleindochters blij maken met een boekje.

 19. Jaaa een meisje in de hoofdrol! Super leuk voor mij dochter Lauren die van lezen en boeken houdt!

 20. Ik doe graag mee voor mijn zoontje of zijn nichtjes of neefje, ik weet het nog niet wie deze het leukst zal vinden :p ik weet wel dat ze allen gek zijn op boekjes 🙂 Misschien leg ik ze dan wel bij oma, dan kunnen ze er allemaal in lezen 🙂

 21. Yes, heel graag! Ik vind het geweldig dat er nu eens een stoer meisje is! Ik zou dit heel graag winnen voor mijn dochter Lieve. Ze is nu pas 3 maanden, maar ik hoop dat ze in de toekomst een sterk en onafhankelijk meisje wordt. Tot die tijd kan ik het ook al aan grote broer voorlezen, want dat jongens inzien dat meisjes sterk zijn is net zo belangrijk. Fingers crossed!

 22. Wat een leuke winactie! Ik ben zelf een echte boekenwurm en hoop via leuke boekjes de leeskriebels door te geven aan mijn kinderen. Ik doe dan ook heel graag mee aan de actie om deze boekjes te winnen. Iedere avond wordt er hier voorgelezen aan mijn dochter (zoon leest nu al zelf maar luistert soms stiekem mee). Mijn dochter zou er heel blij mee zijn. Ik volg je via instagram en facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge