Netflix Kijktip: GirlBoss

Weet je wat ik zo leuk vind aan Netflix? Twee dingen eigenlijk. 1; er is zo vaak iets nieuws om te kijken. Bijna elke week komt er wel een nieuwe serie of film online. en 2; van de meeste series komt er meteen een heel seizoen online. Dus kan je meteen de hele verhaallijn afkijken. Dat vind ik vooral heel fijn, want bij series op tv haak ik vaak af na een paar afleveringen, omdat ik gewoon vergeet om op een bepaald tijdstip voor de tv te zitten.

GirlBoss

Mijn nieuwst ontdekking op Netflix is de serie Girlboss. Seizoen 1 van deze serie heeft 13 afleveringen, en is afgelopen vrijdag (21 april) online gekomen.

De serie is losjes gebaseerd op het gelijknamige boek van Sophia Amoruso (kik). Het verteld het verhaal van hoe Sophia in haar twintiger jaren een echte Girlboss wordt. Met de verkoop van vintage kleding creëert ze in korte tijd een goedlopend bedrijf, maar ook de problemen die daar bij horen.

 

Zoals het een echte Netflix-fan betaamd, heb ik natuurlijk al de hele serie gekeken. En je raad het waarschijnlijk al: ik vind hem geweldig! Een goed verhaal, goede acteurs, een beetje grof taalgebruik, humor, drama, spanning, het zit er allemaal in. Dus ik kan er wel een heel verhaal over gaan schrijven, maar eigenlijk wil ik gewoon zeggen:

Ik vind GirlBoss tof, dus als je nog een leuke serie zoekt kun je deze eens proberen!

 

Deze post bevat een affiliatelink.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge