Nieuw telefoon hoesje (+ winactie)

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben echt verslaafd aan mijn telefoon. Eigenlijk krijg ik niet eens zoveel berichtjes, en bellen doe ik ook nauwelijks. Maar toch zit ik continu met dat ding in mijn handen. Facebook, Nu.nl, Pinterest, spelletjes. Elke keer als ik me verveel pak ik uit gewoonte mijn telefoon.

Nieuw Hoesje

Wie zuinig is op zijn telefoon heeft er een hoesje omheen. Toen ik begin dit jaar mijn telefoon kreeg, heb ik heel zorgvuldig een vrolijk gekleurd hoesje uitgezocht. Maar doordat hij dagelijks heel veel gebruikt wordt, is hij nu al versleten, en zelfs bijna kapot. Tijd voor een nieuwe dus!

Daarom was ik zo blij dat Hoesjes Outlet ik ontdekte! Bij Hoesjes Outlet hebben ze namelijk kwalitatief goede hoesjes voor een betaalbare prijs. Precies wat ik zoek, nu mijn huidige hoesje zo snel versleten is. en weetje, ze hebben zoveel leuke, dat het nog best moeilijk was om er ééntje te kiezen.

Uiteindelijk heb ik gekozen voor een zogenoemde Bookcase, in marmerlook. Heel netjes, en ook een stuk volwassener dan mijn vorige kleurbom 🙂

Ik vind dit model altijd heel handig, omdat ik er ook mijn pinpas in kan bewaren. En ook bijvoorbeeld kaartjes van de parkeergarage doe ik er altijd in om ze niet kwijt te raken. Het jammere van deze case is wel dat het magneetje niet zo sterk is. Als je een pasje in het hoesje hebt (waar hij voor bedoelt is), dan blijft het hoesje niet goed meer dicht zitten. Maar dat is het enige minpuntje dat ik tot nu toe heb kunnen ontdekken.

Heb je net als ik een Samsung S7 Edge, dan kan je HIER dit leuke hoesje vinden. Maar ook voor veel andere populaire modellen hebben ze een ruime keus! (Kijk maar)

Winactie

En denk je nu na het zien van mijn mooie marmeren hoesje: Dat wil ik ook! Of zit je verlekkert te kijken naar een ander hoesje op de site? Dan is dit je geluksdag!

In samenwerking met Hoesjes-Outlet mag ik namelijk €20 euro shoptegoed weggeven. Kan jij ook weer hip en stylish voor de dag komen 🙂

 

Wat moet je daar voor doen? Heel simpel:

 • Like de Facebookpagina van Wendy’s Leven
 • Like de Facebookpagina van Hoesjes Outlet
 • Laat een reactie achter dat je mee wilt doen met de winactie

 

Je kunt meedoen t/m vrijdag 22 september. Daarna maak ik hier de winnaar bekend!

 

14 Comments

 1. Superleuke hoesjes allemaal zeg… Heb momenteel zelf een ‘nieuw’ tweedehandsje.. Dus een nieuw hoesje zal zeker goed uitkomen!
  Leuke actie, ik doe mee!
  Groetje Ilsiee

 2. Mijn oude hoesje is helemaal versleten, dus ik loot heel graag mee!
  Natuurlijk like ik Wendy’s Leven en Hoesjes Outlet allebei op FB.
  Nu maar duimen…..
  Fijne dag en groeten, Grete Karina

 3. Leuk Wendy! Ik doe graag mee! Die van mij is wel aan vervanging toe en een nieuw jasje voor je telefoon is nooit mis! Zitten erg leuke hoesjes bij tussen!

 4. Ik heb ook zo’n soort hoesje, ideaal dat de pasjes en visitekaartjes erin passen! Maar de mijn zit inmiddels al onder de vlekken van het bakken omdat ik tussendoor steeds een foto aan het maken ben haha. Dus ik doe graag mee aan je actie!

 5. Leuke actie. beide stappen gevolgd om kans te maken! een nieuw hoesje komt namelijk zeker van pas!

 6. Leuk hoesje! Ik heb zelf het hoesje die bij mijn telefoon hoort. Het is een transparante siliconen hoesje voor de Sony Xperia X. Ik kocht deze telefoon oa vanwege de prachtige rosegold kleur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge