Doelen behalen met de Purpuz planner

Zoals ik gisteren aangaf, heb ik voor deze maand een nieuw hulpmiddel om me te helpen aan mijn doelen te werken. Dat is de de Purpuz Planner.

Purpuz Planner

Het is een agenda, speciaal ontwikkeld om je te helpen met bepalen en behalen van persoonlijke doelen. Door de verschillende tools in de agenda te gebruiken, bepaal je eerst wat de doelen zijn. Dan ga je inplannen hoe je er aan gaat werken. Elke dag in de agenda heeft ruimte om verschillende dagtaken in te vullen.

Ook is er dagelijks ruimte voor reflectie. En aan het eind van elke maand is er de maandreflectie. Na de reflectie begint het traject weer van voor af aan, en ga je je doelen voor de komende maand bepalen en inplannen.

Door op deze manier bezig te zijn met je doelen (bepalen, inplannen en reflectie) is er een grotere kans dat je je doelen behaald dan wanneer je zonder plan er aan werkt.

In deze video wordt uitgebreid uitgelegd wat nu de meerwaarde is van de Purpuz Planner ten opzichte van een gewone agenda of planner.

 

Ik heb de Purpuz Planner ontvangen, en mag hem testen. Daar ga ik dus deze maand mee aan de slag. Begin oktober zal ik laten weten hoe mijn eerste maand met de planner bevalt, of ik resultaten zie en of ik er mee verder ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge