#Team Tijger: Jayson komt in actie voor de tijger

Elk jaar heeft het WNF Rangerclub een grote inzamelingsactie, waarbij 1 dier centraal staat. Vorig jaar was dit bijvoorbeeld de haai, en dit jaar is de tijger aan de beurt. En Jayson doet mee!

 

Met de hashtag TeamTijger proberen de Rangers dit jaar zoveel mogelijk geld in te zamelen om de tijger te redden. Wist je dat er nog maar 3900 tijgers in het wild leven? Veel te weinig natuurlijk!

Bedreigd

Er wordt nog steeds op de tijger gejaagd. In de aziatische landen waar de tijger voorkomt, gelooft men dat bijvoorbeeld de botten geneeskrachtige werking hebben. Ook wordt er veel geld betaald voor de vacht van dit mooie beest.

Het leefgebied van de tijger wordt ook steeds kleiner, dankzij de mens. Het oerwoud moet steeds meer plaats maken voor huizen en fabrieken.

Allerlei redenen dus waarom het slecht gaat met de tijger. En des te meer reden om er wat aan te doen

Kom in actie

Jayson komt graag in actie voor de tijger. As we speak is hij bezig met een inzameldoos te knutselen. Deze wil hij graag neerzetten in een winkel of andere plek waar veel mensen komen. Maar hij heeft nog veel meer ideeen. Statiegeldflessen inzamelen, cupcakes bakken en verkopen, en zijn oude speelgoed op een rommelmarkt verkopen zijn maar enkele van de dingen die hij wil gaan doen.

En toen kwam ook de vraag: ‘mama, jij hebt toch een website?’ Ja, die heb ik. Of hij een beetje reclame mag maken voor de actie? Zodat alle mensen op het internet het ook lezen en misschien wel willen doneren.

Dat kan ik als moeder natuurlijk niet weigeren!

Doneren

Jayson zou het heel fijn vinden als je hem helpt zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de Tijger.  Je kan op twee manieren doneren:

Alvast ontzettend bedankt namens Jayson. En uiteraard hou ik jullie op de hoogte van zijn vorderingen en het eindtotaal. (de actie loopt nog tot eind mei, dus hij heeft flink de tijd om in te zamelen)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge