Uitslag winactie + verrassing

Jullie hadden er nog eentje te goed van me. Door alle gedoe met de corona-maatregelen ben ik helemaal vergeten een winnaar te loten van de boekenweek bloghop! Het boek van Oma Knetter ligt hier nog steeds te wachten tot ze naar een lief kindje kan gaan.

En ik denk dat een leuk boek in deze tijd een welkome afleiding is.

Uitslag winactie

Dus, met een beetje vertraging: de winnaar van het boek Oma Knetter is geworden:


Lenny


Lenny, er is een email naar je onderweg!

 

Niet gewonnen? Oma Knetter is gelukkig ook te koop.

Goedmakertje

Omdat jullie zo lang hebben moeten wachten op de uitslag, heb ik besloten om nog een boek weg te geven als goedmakertje. Deze keer een boek over een leuke opa:

 De Gezondste Opa van Europa

Opa John heeft een varkentje gekocht om een wedstrijd mee te winnen. Wat voor wedstrijd weet hij nog niet precies, hij denkt iets met schoonheid.
Een varken kan volgens opa alleen een schoonheids-wedstrijd winnen als hij lekker dikke billen heeft. Dus daar moet nog even aan worden gewerkt.
Gelukkig zijn varkens alleseters. Net als mensen. Elke dag haalt opa bij de bakker het afgekeurde brood en gebak op: croissantjes en krentenbollen van net over de datum, roze koeken, gevuld speculaas… het varken vindt alles lekker.
Opa John trouwens ook.
Maaike ziet het allemaal met lede ogen aan. Tegelijkertijd met het varken zit opa John zichzelf vet te mesten. Volgens haar kan opa beter mikken op een ander soort wedstrijd. Iets met sport of zo? Het is toch helemaal niet gezond om dik te zijn?

Wel een beetje een boek met een boodschap dus. Maar hij leest lekker weg. En er staan ook een aantal gezonde recepten in die je zelf kunt maken.

De gezondste opa van europa is geschikt vanaf ongeveer 7 jaar.

Hoe kun je winnen?

Ik hanteer dezelfde voorwaarden als als de vorige keer:

Je kunt meedoen t/m 12 april. Op 13 april maak ik (echt) de winnaar bekend.

8 Comments

  1. Ziet er een leuk boek uit! Hopelijk kan je hier iemand heel erg blij maken. Zeker in deze periode zal dit erg van pas komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge