Update jaardoelen #6

Ai ai ai. Het is al weer 1 juli. De helft van 2017 is alweer voorbij. Het jaar dat míjn jaar zou worden. Ik stelde mezelf aan het begin van het jaar een aantal doelen. Logischerwijs zou ik nu ongeveer op de helft moeten zijn. Hoe staat het er mee? Tijd voor een update!

Uitleg:

Rood = mislukt, oranje = work in progress, groen = behaald

 

Persoonlijk:

 • 10 kilo afvallen Ik probeer te minderen met het eten en drinken van suiker, ik neem vaker een gezond tussendoortje zoals een stuk fruit, ik doe dansend het huishouden en ik doe af en toe wat buikspieroefeningen. En fietsend naar mn werk. Allerlei kleine beetjes, maar weinig regelmaat of discipline. Het werk dan ook nog niet echt. Maar ik heb er vertrouwen in dat het me nog gaat lukken.

Huis:

 • het huishouden onder controle krijgen. Op sommige dagen heb ik echt het gevoel dat ik op de goede weg ben. Toegegeven, het is nooit echt schoon of helemaal netjes. Maar het is bijna nooit meer verschrikkelijk
 • Het huis afmaken qua klussenBegin mei begon ik aan de gang. Die is nog steeds niet af. Deze maand gaan mijn ouders de keuken doen terwijl wij op vakantie zijn. Verjaardagscadeautje. Na de vakantie wil ik eindelijk de gang doen, en nog voor de school weer begint moet eigenlijk ook de slaapkamer van de kinderen af zijn. Druk druk druk dus.
 • 2017 dingen de deur uit doen. Ik stond deze maand op een rommelmarkt, maar bracht de spullen naar de kringloop. Nog een paar kleinere opruimdingen, en de stand staat op 1100 ongeveer. Netjes op schema dus.

Blog:

 • een nieuwe naam kiezen, herkenbaar en duidelijk. In maart afgevinkt!
 • eigen domeinnaam. In maart afgevinkt
 • 1000 bezoekers per maand. Ik kom er niet echt uit. WIe heeft er een tip, waar kan ik duidelijk/overzichteljk vinden hoeveel bezoekers ik heb? De insights plugin en google analytics zijn voor mij niet duidelijk.
 • 350 volgers op instagram Zoals ik vorige maand aangaf, heb ik een van Insta accounts opgeheven, en gebruik ik er nu maar 1. Ik heb 105 volgers, best al een groot aantal. Nu alleen nog eraan denken om regelmatig te blijven postten….
 • 200 blogposts Dit is nummer 46 op wendy’s leven. Ik had er 23 op mijn vorige blog, dus het totaal staat op 69. Das nog niet veel. De 30 dagen challenge bracht me niet de inhaalslag die ik had gehoopt. En met de naderende vakantie zal ik de komende tijd ook niet veel postten denk ik. Maar ik heb nog steeds vertrouwen dat ik de 200 ga halen.

Geld:

 • 1000 euro op de spaarrekeningdankzij een belastingteruggaaf en vakantiegeld staat er nu ruim meer dan 1000 euro op de rekening. Ben alleen bang dat dat er ook vrij snel weer af is. We willen graag een autootje kopen, en eigenlijk ook nog wel op vakantie…..
 • 500 euro verdienen naast mijn baanNaar beneden bijgesteld. De teller staat nu op €35/ Dat is nog niet veel. Ik heb mijn doel al heeeeel ver naar beneden bijgesteld, maar ik moet nog steeds hard gaan werken om deze te kunnen halen.
 • niet meer roodstaan. deze geef ik maar op. Gaat dit jaar niet lukken 🙁

Fun en overig:

 • op vakantie naar het buitenland. Vakantie is geboekt. YES!
 • een stedentrip maken. Tijdens de vakantie gaan we een dagtrip maken naar Londen.
 • drie pretparken bezoeken. Ik heb al kaartjes aangeschaft voor 2 parken, daar gaan we sdus owieso heen
 • een auto kopen. We hebben binnenkort waarschijnlijk te maken met een daling van ons inkomen. Een auto kopen is op dit moment niet verstandig door de hogere maandlasten die dit met zich meebrengt.

Ik ben nog niet tevreden met de vooruitgang. Het gaat wel, maar met kleine beetjes. Ik wil grote sprongen 🙂 Of ben ik gewoon te streng voor mezelf?

Zijn jullie nog bezig met jaardoelen of goede voornemens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge