Update jaardoelen #7

De laatste dag van juli. De zomervakantie is hier alweer op de helft. Het is weer eens tijd om naar mijn jaardoelen te kijken:

Uitleg: Rood = mislukt, oranje = work in progress, groen = behaald

 

Persoonlijk:

 • 10 kilo afvallen Ik probeer op te letten wat ik eet, en wat meer te bewegen. Maar ik heb er weinig regelmaat of discipline in. Ik moet er echt meer mee bezig zijn wil het me nog gaan lukken….

Huis:

 • het huishouden onder controle krijgen. Op sommige dagen heb ik echt het gevoel dat ik op de goede weg ben. Toegegeven, het is nooit echt schoon of helemaal netjes. Maar het is bijna nooit meer verschrikkelijk. Nu ik binnenkort geen werk meer heb, kan ik ‘geen tijd’ ook niet meer als excuus gebruiken 🙂
 • Het huis afmaken qua klussen. In de gang moet alleen nog behangen worden, maar het ontbreekt me aan de energie om er aan te beginnen. De keuken hebben mijn ouders gedaan terwijl wij in Engeland zaten. En ik zou heel graag verder gaan met andere kamers, maar het budget is een beetje helemaal op…. Of het nog allemaal af komt dit jaar? Ik weet het niet…
 • 2017 dingen de deur uit doen. Vorige maand stond de teller op 1100. En ik zal eerlijk toegeven dat ik er deze maand totaal niet mee bezig geweest ben. Een paar kleine kapotte dingen weg misschien. Ik zet de teller maar op 1125

Blog:

 • een nieuwe naam kiezen, herkenbaar en duidelijk. In maart afgevinkt!
 • eigen domeinnaam. In maart afgevinkt
 • 1000 bezoekers per maand. Ik kom er niet echt uit. Wie heeft er een tip, waar kan ik duidelijk/overzichteljk vinden hoeveel bezoekers ik heb? De insights plugin en google analytics zijn voor mij niet duidelijk.
 • 350 volgers op instagram Zoals ik vorige maand aangaf, heb ik een van Insta accounts opgeheven, en gebruik ik er nu maar 1. Ik heb 115 volgers, vind ik nog niet veel. Ik moet er aan denken om regelmatig te blijven posten.
 • 200 blogposts Dit is nummer 54 op wendy’s leven. Ik had er 23 op mijn vorige blog, dus het totaal staat op 77. Das nog niet veel. Tijdens mijn vakantie heb ik ook veel te weinig gepost. Tot 31 december zijn er nog 153 dagen. Om het doel te behalen moet ik dus bijna dagelijks gaan posten. Ik wil niet iets plaatsten alleen maar om een getalletje te halen, dus deze gaat waarschijnlijk mislukken.

Geld:

 • 1000 euro op de spaarrekening. dankzij een belastingteruggaaf en vakantiegeld hadden we meer dan 1000 euro. Na de vakantie is er niets meer van over. Omdat ik binnenkort geen baan meer heb, gaat het waarschijnlijk niet meer lukken om dit vóór 31 december weer aan te vullen.
 • 500 euro verdienen naast mijn baan. Naar beneden bijgesteld. De teller staat nu op €45/ Dat is nog niet veel. Ik zit me suf te bedenken waar ik extra inkomsten vandaan kan halen, maar tot nu toe nog niets gevonden wat werkt. Ik heb nog 5 maanden. Gemiddeld 100 euro per maand klinkt als een haalbaar doel, toch?
 • niet meer roodstaan. deze geef ik maar op. Gaat dit jaar niet lukken 🙁

Fun en overig:

 • op vakantie naar het buitenland. Een hele leuke vakantie gehad begin deze maand. YES!
 • een stedentrip maken. Niet echt een stedentrip, maar een dagtocht naar Londen. Ik reken hem goed!
 • drie pretparken bezoeken. Tijdens de vakantie hebben we Legoland en Disneyland bezocht. Nu nog 5 maanden de tijd om nummer drie te doen!
 • een auto kopen. Zoals ik al zei: ik ben mijn baan kwijt. Vriendlief hoogstwaarschijnlijk ook binnenkort. Het beetje geld dat we hadden hebben we aan een luxe vakantie uitgegeven. Tenzij we de loterij winnen, zit een auto er niet meer in dit jaar 🙁

Ik ben nog niet echt tevreden met de vooruitgang. Het gaat wel, maar met kleine beetjes. Helaas ontbreekt het me aan geld en/of energie om dingen aan te pakken, en dus blijft grote vooruitgang uit. In augustus eindelijk maar eens meer mee bezig gaan!

 

Zijn jullie nog bezig met jaardoelen of goede voornemens?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge