Summer Tag

Met het rotweer van de laatste paar dagen ben ik echt toe aan een beetje meer zon. De Summer Tag komt dus als geroepen. Malou vroeg me deze in te vullen. Nou, graag!

 

Wat is je favoriete ijsjessmaak?

Pistache. Heel gek, want de nootje eet ik nooit. Maar in een ijssalon kies ik áltijd voor dat groene ijs 🙂

Welke kledingstukken vind jij ’s zomers onmisbaar?

Ja, zomerkleding. Tshirts, topjes, korte broeken en jurkjes. Lekker luchtig en losjes. Het moet in de zomer vooral niet te zweterig zijn. En natuurlijk ook een zonnebril, maar dat is niet echt kleding.

Wat is je favoriete zomerse drankje?

Dubbelfriss of ijsthee. Met ijs uiteraard. Ik drink niet vaak alcohol, maar als ik drink vind ik een wieckse rosé altijd wel heel lekker.

Wat is je lievelingsactiviteit ’s zomers?

Naar de speeltuin met de kinderen. Kunnen zij lekker klimmen en klauteren, en ik rustig van het zonnetje genieten.

Hoe ziet jouw typische zomerse make-up look eruit?

Ik ben zo’n mama die bijna nooit make-up gebruikt. Ik heb dan ook geen aparte look voor de zomer. Een beetje camouflage onder de ogen, wat oogschaduw en mascara. En als ik een goeie bui ben ook nog een lijntje oogpotlood en wat lippenstift. Maar that’s it, ook in de winter.

Wat is je favoriete zomerse liedje?

Dit jaar toch wel Despacito, denk ik. Op vakantie hoorde we op de Franse radio ook een grappig liedje, maar ik heb geen idee hoe die heet, en ik heb hem dan ook niet meer terug kunnen vinden.

Welk zomers gerecht eet je het liefst?

Meloen. Alle soorten, maar watermeloen is toch wel de absolute favoriet. Heb je die enorme meloenen gezien die ze deze week bij de Lidl hadden? Mjam!

foto pixabay

Wat is jouw ultieme zomer do it yourself?

Ik ben niet zo’n DIY-mama. Ik kom niet verder dan zelf ijsjes maken in zo’n vormpje. Vroeger deed ik dat gewoon met limonade siroop. Dit jaar heb ik het voor het eerst gedaan met fruit. Ik doe gewoon wat fruit en water in de blender, zoals ik ook smoothies maak. En dan niet opdrinken, maar invriezen. Aardbei met banaan is hier de (klassieke) favoriet.

welke plannen heb je deze zomer?

We zijn al op vakantie geweest, en er is geen budget meer voor grote pretparken of dierentuinen. De zomervakantie is hier over twee weken ook al weer voorbij. Mits het weer het toelaat wil ik nog wel wat kleine uitstapjes doen, zoals de kinderboerderij en naar het strandje hier in de buurt. Staycation dus, deze laatste weken.

 

Deze Tag is niet nieuw, en dus al veel ingevuld. Bij deze tag ik Serafina om hem ook in te vullen. Ben je niet getagd, maar wil je hem wel overnemen? Leuk! Ik heb deze tag duidelijk niet zelf bedacht, de credits gaan naar Annette!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge