Vakantiefoto’s

Ik kan me herinneren van vroeger dat mijn ouders een hele kast vol fotoboeken hadden. Hele boeken vol foto’s. Vooral van mij en mijn broer, elk detail werd vastgelegd en ingeplakt. Maar ook trouwfoto’s, vakantiefoto’s en familiefoto’s. De hele familie werd ingeplakt.

Ik keek ook regelmatig in die fotoboeken. Als klein meisje vond ik het heel leuk om oude foto’s van mijn ouders te zijn, later keek ik naar mijn eigen foto’s van ’toen ik klein was’.

Hoe jammer is het dan eigenlijk dat alles digitaal is tegenwoordig. Ik heb veel meer foto’s dan mijn ouders vroeger hadden, maar ze zitten allemaal in de computer. En foto’s langs klikken geeft toch een heel ander gevoel dan boeken doorbladeren.

Natuurlijk kan ik de mooiste uitzoeken, laten afdrukken en inplakken. Maar ik ben wat je noemt een luie huisvrouw. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Van de Insiders mocht ik een gratis HEMA fotoboek samenstellen. Ik heb lang getwijfeld wat voor foto’s ik er in wilde. Maar wat is er nou beter dan een tastbare herinnering aan onze eerste echte familie vakantie? Vakantiefoto’s dus!

Hema Fotoboek

Een fotoboek bij HEMA maken is simpel. Via de website moet je eerst een programma downloaden. Het werken met dit programma vond ik heel makkelijk. Eerst kies je welk product je wilt maken. Ik koos uiteraard voor de optie fotoboek. Dan krijg je de keuze of je zelf je boek wilt samenstellen, of dat je een kant en klaar thema wilt gebruiken. De thema’s vond ik zelf niet helemaal passen, dus koos ik voor een blanco boek.

En dan kan het grote uitzoeken beginnen. Welke foto’s kies je, welke foto’s komen bij elkaar op de pagina, hoe groot wil je ze hebben? Je kan ook kiezen uit een heleboel verschillende achtergronden en clipart. En als je wilt kun je zelfs tekst bij je foto’s plaatsen. Keuzes, keuzes, keuzes. Ik dacht wel ‘eventjes’ een fotoboek te kunnen bestellen. Uiteindelijk ben ik er toch wel minstens twee uur mee bezig geweest.

Als je nou niet zoveel tijd hebt, wees gerust. Je hoeft niet in één keer alles af te hebben. Je kunt namelijk heel makkelijk je fotoboek opslaan en later weer verder gaan. Ik had die mogelijkheid niet meer, omdat mijn kortingscode nog maar een paar uur geldig was….

En kun je nou echt niet kiezen tussen al je foto’s? Dan kun je je fotoboek tegen meerprijs uitbreiden met extra pagina’s!

Resultaat

Ik ben super blij met het resultaat. Ik vind de kwaliteit echt top. Dik, stevig papier en scherpe foto’s. Het boek dat ik heb ontvangen is precies geworden zoals het er op mijn scherm uitzag. Helemaal goed dus!

En denk je nou: dat wil ik ook! Laat dan even een reactie achter. Ik heb namelijk van de Insiders nog een aantal kortingscodes gehad om uit te delen. Dan krijg je €10,- korting op je HEMA fotoboek (bij besteding vanaf €30,-)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge