2 maart: tijd voor een update

Het is weer tijd voor een update van mijn doelen.

De eerste twee maanden van  2019 zijn voorbij. Wauw wat gaat dat snel. Voor mijn gevoel zitten we nog begin januari…… Bezweken onder de druk, heb ik in januari toch een soort van goede voornemens lijstje gemaakt; 20 dingen die ik vóór 2020 gedaan wil hebben. 

Update

Om mijzelf te blijven herinneren aan mijn doelen, doe ik elke maand eventjes een update. Zodat mijn doelen vers in mijn geheugen blijven. Want mijn probleem is vaak dat ik na een aantal weken al niet meer weet dat ik doelen gezet heb, en er dan dus in december achter kom ‘Ohja, dat zou ik doen dit jaar!”. #Fail.  Gaan we dit jaar niet meer doen….

Mijn 20 voor 2020:

persoonlijk:

 1. 10 boeken lezen
 2. een studie of cursus starten
 3. 10 kilo afvallen
 4. meer tijd aan mezelf/hobby’s besteden
 5. elke week minstens 1x sporten
 6. iets nieuws leren
 7. een inkomen naast mijn baan creëren
 8. een 30-dagen-challenge voltooien

Nog geen boeken gelezen, cursus gestart of aan een challenge begonnen. Wel nog steeds mijn gemiddelde van 1x per week sporten gehaald. Goed bezig. En gisteren kon je al lezen dat ik bezig ben om minder suiker te eten. Dit gaat mij hopelijk ook helpen gewicht te verliezen.

Qua inkomen ben ik vooral bezig dingetjes via MP te verkopen, en betaalde opdrachten voor mijn blog binnen te halen. Vorige maand lazen jullie in de update dat ik ook op zoek was naar een andere baan. Dat is inmiddels gelukt, maar het zit nog in de opstartfase en proeftijd. Ik zal er op een later moment, als ik er wat meer zekerheid over heb, meer over vertellen.

gezin/huishouden

 1. 3x een datenight met mijn Mister X
 2. 250 items de deur uit
 3. met elk van mn kinderen 2x een 1-op-1 uitstapje
 4. het huishouden op orde krijgen

Geen date-nights of uitstapjes gedaan deze maand. Gewoon niet aan gedacht eigenlijk. Ik ben wel bezig geweest wat dingen het huis uit te doen. Een paar verkoopjes op MP, en een grote opruiming van de schuur. Daar stond heel veel wat gewoon rechtstreeks de container in kon.

Maar het huishouden is nog steeds drama….. Jammer

blog

 1. 150 blogpost plaatsen
 2. een blog-evenement bijwonen
 3. mijn volgers op social media minimaal verdubbelen

Ik doe komende maand soort van mee aan een no-stats challenge. Geen idee hoe het er nu bij staat, maar ik mag van mezelf heel de maand maart niet in mn statistieken kijken. Ik blog nog niet zo vaak als ik zou willen, dus het groeit ook niet zo hard. Het blog evenement denk ik dat er niet in zit dit jaar. Maar ik blijf bezig en ik blijf mijn best doen. Wie weet wat het jaar nog brengt.

Leuke dingen

 1. 10x een dierentuin of pretpark bezoeken
 2. 3x een taart bakken
 3. 1x koekjes bakken
 4. 2x naar de bioscoop
 5. op (korte) vakantie naar het buitenland

Geen uitstapjes, niks gebakken en geen budget voor vakantie. Dan is alles wel gezegd over deze categorie, ofnietdan….

 

checklist

Dit was weer de update voor mijn 20 voor 20 lijstje. Het begint al een beetje af te lopen qua inzet. In maart maar weer eens beter aan de slag!

Wil je geen update meer missen? Abonneer je dan op mijn nieuwsbrief!

Hoe staat het met jouw goede voornemens en/of doelen? Heb je ze al opgegeven of ben je goed bezig?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge