Welkom in 2020

2020

Welkom in 2020

Het nieuwe jaar is alweer drie dagen bezig. Ik hoop dat iedereen de jaarwisseling weer zonder ongelukken heeft overleeft.

Bedankt dat je ook in 2020 weer een kijkje komt nemen in mijn leven. Bedankt voor alle volgers, likes en reacties de afgelopen jaren. Ik beloof dat ik ook in 2020 weer mijn best ga doen om allerlei leuke content te plaatsen hier.

♥  Ik wens jullie allemaal een jaar waarin al je dromen mogen uitkomen ♥

 

Goede voornemens

Ik doe niet aan goede voornemens dit jaar. Dat roep ik al een paar jaar, en telkens laat ik me toch weer verleiden een lijstje te maken. Soms noem ik het dan doelen in plaats van voornemens, maar het idee blijft hetzelfde.

En elk jaar weer ga ik volledig de mist in met die voornemens. Het mislukt al in de eerste week, of ik vergeet gewoon dat ik bepaalde dingen wilde doen. Van mijn 20 voor 2020 lijstje is bijvoorbeeld bijna niks afgestreept. Elke keer als ik dan weer met dat niet gelukte lijstje geconfronteerd wordt, voel ik me slecht. Krijgt mijn zelfvertrouwen een knauw. Daar heb ik dus gewoon geen zin meer in.

Dus dit jaar zul je van mij echt, echt, écht geen lijstje met voornemens of doelen kunnen lezen. Misschien dat ik ze alsnog stiekem wel maak, maar er niks over post. Hoef ik jullie ook niet te vervelen met het zoveelste niet-gelukt-blogje.

Een mooi jaar

Toch voelt het begin van het nieuwe jaar speciaal. Er veranderd in principe niks als de klok 12 slaat, maar het voelt als een nieuw begin. Een schone lei, een nieuwe kans.

Voor mij begint 2020 al goed. Dankzij de nieuwe Werktijden wet heb ik sinds 1 januari een contract voor onbepaalde tijd, mét een vast aantal uren per week. En  mijn Mister X gaat per 1 februari vanuit detachering in vaste dienst bij het bedrijf waar hij al twee jaar zit.

Positieve energie

Ik heb dan wel geen voornemens of doelen, maar ik zit wel vol met positieve energie. Dit jaar is als een nieuw boek, vol onbeschreven bladzijdes. En ik ben van plan om alle kansen die het leven me dit jaar bied met beide handen te grijpen.

Ik zit vol plannen, wil wel duizend dingen doen. Maar om iets op papier te zetten maakt het concreet, en dat maakt het eng. Want wat als ik het een echt doel maak, en het lukt niet? Daarom hou ik het vaag, maar positief.

Ik ga gewoon mijn ding doen dit jaar. Genieten van mijn kinderen, lekker werken, lekken bloggen. Lekker leven!

 

Werk jij wel met doelen of voornemens? Misschien kan een goede planner je helpen deze te behalen!

 

 

* deze post bevat affiliate links. Als je iets koopt via deze link, krijg ik een kleine vergoeding. Het kost jou niks extra.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge