Wanddecoratie in de gameroom

Sinds een aantal maanden slapen mijn kinderen samen op 1 kamer. De kamer die we hierdoor over hebben, is inmiddels omgetoverd tot een man-cave/kantoor/gameroom. Met een grote saaie grijze muur. Een muur die wel een blikvanger kon gebruiken.

Stoer en mannelijk

Hoewel er twee bureau’s en twee pc’s staan, is het niet echt mijn werkplek. Ik zit liever gewoon aan de keukentafel. En dus is de kamer echt een mannendomein geworden, waar mijn man en zoons vaak samen zitten te gamen. Wat er aan de muur zou komen, moest dus wel iets stoers worden, waar mijn mannen graag naar kijken.

En dat is nog niet makkelijk zal ik je zeggen. Na een paar weken kwam het idee: We gaan een wereldkaart kopen! En de mooiste vond ik bij wereldkaarten.nl . Op deze site hebben ze ontzettend veel unieke ontwerpen. Van lief en kinderlijk tot stoer en mannelijk. Voor ieder wat wils dus.

Strakke look

Mijn keuze is gevallen op een zwart witte afbeelding op plexiglas. Ik houd van de strakke, moderne look van plexiglas. Dat past perfect bij een computerkamer/game room. Maar ook als je niet van de look houd, kun je bij wereldkaarten.nl terecht. Ze kunnen de kaart op heel veel verschillende materialen afdrukken, waaronder canvas, hout en aluminium.

Persoonlijke wanddecoratie

Een wereldkaart van glas aan de muur is natuurlijk heel erg mooi, maar niet zo heel persoonlijk. Een foto in glas zou dan een goede keus zijn voor jou. Dan heb je ook die mooie strakke look van glas, maar dan met je eigen (dierbare) foto erop.

 

Ophangen

Ergens in het bestelproces ben ik vergeten een ophangsysteem mee te bestellen. Wat een oen ben ik ook. Voordat ik de wereldkaart op kon hangen, kon ik eerst nog een tripje naar de bouwmarkt maken. Toen ik eenmaal alle benodigdheden in huis had, was het ook zo gepiept!

wereldkaart op plexiglas
tijdens het gamen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze post kwam tot stand door een samenwerking en bevat een product dat ik heb ontvangen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge