Wie is de Mol? , alles info over de nieuwe reeks

Wie is de mol…

Als je het programma Wie is de mol niet kent, heb je de afgelopen 20 jaar onder een steen geleefd. Elk jaar strijden 10 bekende Nederlanders in een prachtig land om het hoogste geldbedrag en de eeuwige roem. Vanaf 28 juni komen de makers met een gloednieuw seizoen. Zónder BN’ers, alleen op NPO Start én met een gloednieuwe presentator. Lees hier alles wat je wilt weten over deze nieuwe reeks:

Waar kun je de Wie is de Mol? streaming-editie zien?

Je kan de Wie is de Mol? streaming-editie alleen op NPO Start kijken.

Is het gratis?

Ja. Het is echt helemaal gratis. Je hoeft bijvoorbeeld geen abonnement te nemen op NPO Plus, dat is de betaalde versie van de streamingdienst. NPO Start is voor iedereen toegankelijk. En daar zal Wie is de Mol? op komen.

Wanneer is het te zien?

Vanaf 28 juni kun je Wie is de Mol? gaan streamen. Vanaf dan komen er elke vrijdag – voor vier weken lang – steeds twee afleveringen online. Dit seizoen zal dus bestaan uit in totaal acht afleveringen. Op die vrijdagen kun je steeds vanaf 12.00 uur de twee nieuwe afleveringen zien.

Wie is de Mol? met onbekenden: déze mensen doen mee

Tien onbekende Nederlanders mochten afreizen naar Oman in Zuidwest-Azië. Ze gaven zich eigenlijk op voor een ander tv-programma, ‘The Game’. Maar bij het begin van het spel bleek dat ze toch écht meedoen aan Wie is de Mol?The Game was een nep-programma, verzonnen door AVROTROS. Inmiddels is bekend welke tien Nederlanders meedoen aan deze speciale Wie is de Mol? – en je kan ze hier leren kennen.

Hoe zit het met de presentatie?

Niet Rik van de Westelaken, maar Hila Noorzai presenteert deze WIDM. Ze deed ooit zelf mee aan het programma dus Hila is zeker geen onbekende in deze wereld. In een interview met Veronica Superguide vertelde ze meer over de opnames. Zo wilde Hila in eerste instantie zelf ook niet weten wie de Mol was. ,,Ik ben dol op spelletjes, dus wilde ik niet weten wie de Mol was. De crew heeft er alles aan gedaan om dit voor me apart te houden.”

Dit artikel is afkomstig van Veronica Superguide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge