De leukste brievenbuscadeautjes

Brievenbuscadeau

Iedereen heeft het tegenwoordig maar druk-druk-druk. En iedereen herkent ook het probleem dat je gewoon écht geen tijd hebt om persoonlijk op bezoek te gaan bij het feestvarken. En dan bied een  brievenbuscadeau uitkomst. Leuke en lekkere verrassingen die door de brievenbus passen. Een zorgvuldig uitgekozen cadeau kan echt een feestje in de brievenbus zijn! Ik zocht de leukste (of de lekkerste) voor je uit:

Bloompost

Een boeketje roze rozen, maar dan ingepakt in een plat doosje dat door de brievenbus past. Dat verwacht je niet. Maar ze hebben niet alleen bloemen, ook droogbloemen, fotolijstjes, kaarsjes en andere leuke kleine cadeautjes.

bloompost brievenbuspakket

Detheevanmijntante.nl

Een pakketje met heerlijke thee, wie wil dat nou niet. Bij De Thee Van Mijn Tante vind je de leukste pakketjes voor elke gelegenheid, met thee, chocolaatjes en cadeautjes.

De Mekkerstee

De bekendste geitenboerderij van Zeeland heeft ook een webshop. En daar vind je de lekkerste pakketjes gevuld met (geiten)kaas, noten en ander lekkers.

mekkerstee kaas brievenbuspakket

Tuindreef

Bloembollen, zaden of groeiconfetti in een mooie cadeauverpakking. Gewoon een lief en leuk kleinigheidje door de brievenbus.

De Bakkerij

Voor de Brabanders onder ons: lekkere versgebakken worstenbroodjes door de brievenbus. Wie wil dat nou niet!

brievenbuscadeau worstenbroodje

Echt Hollands

Bij Holland Souvenir Shop vind je een heel leuk pakketje voor je buitenlandse vrienden en familie. Laat ze weten dat je aan ze denkt met een brievenbuscadeau vol hollandse klassiekers.

Zelf samenstellen

Kun je nog steeds niets leuks vinden? Dan is zelf je pakketje samenstellen misschien een optie. Bij Pynappel kun je een brievenbusdoosje vullen met items naar keuze. En er zijn meer dan 200 items waar je uit kunt kiezen. Nou, als er dan nog niks leuks bijzit weet ik het ook niet meer…..

 

Weet jij zelf ook nog leuke webshops waar je brievenbuscadeau’s kunt scoren? Laat het me weten in de comments!

 

Ook leuk om te lezen: Cadeautips voor een 10-jarige 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge