Cadeautips voor een 10-jarige jongen

cadeautips voor een 10-jarige

Hieperdepiep hoera.

We hebben sinds gisteren een 10-er in huis!

 

En bij een verjaardag horen natuurlijk cadeautjes. Ben je zelf ook op zoek naar cadeautips voor een jongen van (bijna) 10? Dit is wat Jayson gekregen/uitgekozen heeft:

 

  1. Lego

Het is en blijft natuurlijk een klassieker; lego. Lego blijft zichzelf vernieuwen door continu nieuwe sets en thema’s uit te brengen. En met tvshows zoals LegoMasters is het op dit moment zelfs populairder dan ooit. Door alle variatie is er voor iedereen wel een leuke legodoos te vinden. Jayson heeft zijn collectie kunnen uitbreiden met twee dozen van het Ninjago thema, en een van de Speed Champions, met twee Lamborgini modellen erin.

 

2. Pokemon (kaarten)

Nog zo’n klassieker. Het eerste pokemonspel voor de Gameboy kwam uit in 1996, de animatieserie een jaartje later. Zelfs na 25 jaar spreken de pokemon wezentjes nog steeds tot de verbeelding, en weten ze menig kind te boeien.  Naast de kaarten die je kunt verzamelen, zijn er ook games, films en merchandise.

3. Games

De 10-jarige van vandaag de dag weet goed de weg met games. Is het niet op de pc, dan wel op een spelconsole, telefoon of tablet. Jayson wilde graag V-bucks voor zijn verjaardag, het digitale geld uit de game Fortnite. Op zijn verlanglijstje stond ook de game Luigi’s Mansion 3 voor de Nintendo Switch.

 

4. Een sporttas

Jayson sport vier dagen in de week. Twee keer tennis en twee keer karate. Voor beide sporten had hij eigenlijk nog geen goede tas. Voor zijn verjaardag kreeg hij een tas voor de tennis, zodat hij nu zijn racket op de juiste manier kan vervoeren.

 

5. Boeken

Jayson is een echte gamer. Ik blijf hem echter stimuleren om achter het scherm vandaan te komen. Van mij kreeg hij het boek Dogman, een soort stripverhaal over een politie man/hond persoon? Lastig uit te leggen, maar past precies in het straatje van mijn 10-er. Van zijn oom kreeg hij het boek Het geheim van Gargantis, een spannend avonturenboek. En op zijn lijstje staat ook nog deel vijf van zijn favoriete boekenserie “Echte Duiven“. 

cover van het boek Echte Duiven

6. Geld of cadeaubon

Ik merkte bij mijn kids dat ze rond hun 8ste blij gingen worden van geld als cadeau. Ze gingen er de waarde van snappen, en wat je er mee kan doen. Mijn nu 10-jarige heeft al goed in zijn hoofd wat hij met zijn geld wil doen. En zijn verjaardagsgeld zet hij het liefst om in V-bucks, mits dat mag van papa en mama 🙂

 

 

Kan jij dit lijstje nog aanvullen met leuke cadeautips voor een 10-jarige? Laat hieronder een reactie achter….

Liefs Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge