Wishlist: boeken

Met dit mooie weer vind ik heerlijk om lekker in de tuin te zitten. Zonnetje, wijntje, en een goed boek. Genieten! Deze vijf boeken wil ik deze zomer graag lezen:

Jij bent een Badass – Jen Sincero

Samenvatting van bol.com: “Met alle wildgroei aan inspirerende zelfhulpboeken is het Jen Sincero gelukt om een verfrissend, goudeerlijk boek te schrijven waarin ze je met hilarische en inspirerende verhalen levensveranderende inzichten geeft. In hoofdstukken als
‘Je brein is je bitch’, ‘Angst is voor losers’ en ‘Het was de schuld van mijn onderbewustzijn’ neemt Sincero je mee op een transformerende tour. Ze laat je zien hoe je je financiën, relaties en carrière een boost geeft en eigenlijk alle geweldige dingen kunt krijgen waar je naar verlangt.”

Waarom wil ik dit lezen: ik vind de Wet van Aantrekking best interessant. Dit boek lijkt mij een laagdrempelig, en niet zo zweverig als andere boeken.

Stuur me een berichtje – Jill Mansell

Samenvatting van bol.com: “Stuur me een berichtje van Jill Mansell is een hartverwarmende en romantische feelgood over een vrouw die opnieuw moet beginnen. Voor iedereen die houdt van de romans van Jojo Moyes en Sophie Kinsella.Waarom moest Essie ook zo nodig haar ware gevoelens in die brief zetten? Hij was alleen voor haar beste vriendin bestemd, en niet voor het hele internet. Dan had ze nu nog gewoon een huis, een baan en een vriend gehad.Aan de andere kant, als ze niet opeens alles was kwijtgeraakt, zou ze Zillah en Conor met hun bijzondere wensenproject nooit ontmoet hebben – en niet te vergeten Lucas, de oorzaak van al haar ellende. Waarom moet ze nou net op hem vallen?”

Waarom wil ik dit lezen: Jill Mansell is een van mijn favoriete schrijvers. Ik houd wel van die romantische verhaaltjes.

Een Leven Na Jou , en  Voor Mij – Jojo Moyes

Samenvatting: de twee vervolgen op de verfilmde bestseller Me Before You. Het eerste deel gaat over hoe Lou de gehandicapte Will verzorgd in de laatste fase van haar leven. Een Leven Na Jou, en Voor Mij gaan allebei over het leven van Lou, nadat Will overleden is en haar leven voorgoed veranderd is.

Waarom wil ik dit lezen: Ik vond deel 1 helemaal geweldig, en heb ook lekker zitten janken tijdens de film. Net als veel andere fans ben ik gewoon nieuwsgierig hoe het leven van Lou verdergaat. Gelukkig heb ik nog twee boeken om dat te ontdekken.

Vind je Ikigai-  Hector Garcia

Samenvatting: Een boek over de japanse levenkunst Ikigai. Vertaald betekend Ikigai ongeveer ‘rede om te leven’. Dit boek beschrijft dus hoe je zelf je eigen Ikigai kan vinden.

Waarom wil ik dit lezen: omdat ik eigenlijk nog een beetje zoekende ben. Ik heb de bekende 30-ers ‘is dit alles’-dip. Misschien dat een beetje japanse mindfullness me wat meer rust in mijn hoofd kan geven.

Steeds Leuker – Jelle Hermus

Samenvatting: De man achter het online platform SoChicken heeft nu ook een boek geschreven. Een boek waarin hij je stap voor stap meeneemt naar een leuker leven. Minder ballast en ontevredenheid, maar meer blijheid, vrijheid en tevredenheid.

Waarom wil ik dit lezen: Ik volg SoChicken al een aantal jaren, en haal ook regelmatig goeie tips uit de artikelen. Ik ben gewoon nieuwsgierig of Jelle er in dit boek nog iets nieuws aan heeft toe te voegen.

 

 

Hebben jullie misschien nog andere leestips voor me? Ennuh……familie en vrienden die meelezen; volgende maand ben ik jarig… *hint hint*.

Deze post bevat affiliate links.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge