10 Redenen waarom ik een slechte blogger ben

 

Ik vind mezelf op het moment eigenlijk een heel slechte blogger. Waarom? Nou, hierom:

Ik ben een slechte blogger, want:

 1. Ik ga op vakantie zonder het te melden.
 2. Ik schrijf geen blogs vooruit.
 3. Ik schrijf geen blogs tijdens mijn vakantie.
 4. En dus is er bijna drie weken niks online gekomen.
 5. Maar ik plaats wel foto’s op Instagram.
 6. Onbewerkte foto’s, lekker kneuterig.
 7. Dezelfde kneuterige foto’s plaats ik op mijn blog.
 8. Ik verander mijn lay-out en thema vrijwel nooit.
 9. Ik reageer bijna nooit op reactie hier, of op andere blogs.
 10. Ik beloof dingen (zoals een winactie) die ik nooit uitvoer.

Maar ik ga mijn leven beteren!

De vakantie heeft me goed gedaan, ik zit vol met nieuwe energie en ideeën. Over hoe ik het uiterlijk van mijn blog kan verbeteren, maar ook mijn slechte gewoontes. En heel veel om over te schrijven natuurlijk.

We zijn al over de helft van het jaar, maar ik heb weer zin gekregen om er écht mijn jaar van te maken. En een goeie professionele blog maken is een van mijn wensen. Helaas is het nog steeds zo dat als ík niks doe, en ook niks veranderd. Wendy, kom van de bank af en ga wat doen 🙂

Foto Pixabay

1 Comment

 1. Hoii! Met plezier lees ik met een glimlach wat je schrijft. Herkennen we ons daar niet allemaal in? Veel willen en tot weinig komen, omdat het leven je te veel in beslag neemt? Ga gewoon lkkr door, ik geniet. Fijne vakantie nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge