Spam je blog

Ik heb drie weken vrij van m’n werk. Tijd om eens lekker bij te lezen. Ik geniet niet alleen van boeken, maar ook van goeie blogs. Het lijkt me leuk om eens nieuwe blogs te ontdekken deze zomer.

Spam je blog

Dus vandaag mag je schaamteloos je eigen blog promoten. Of natuurlijk de blog van iemand anders in de schijnwerpers zetten, als je vind dat die helemaal geweldig is. Fashion-, en Beautyblogs zijn niet helemaal mijn ding. Maar eigenlijk sta ik open voor alle soorten blogs. Degene waarvan je het het minst verwacht kunnen je vaak het meest verrassen!

 

 

Laat hieronder een reactie achter met een link naar je blog. Ik kijk er naar uit om leuke nieuwe blogs te ontdekken!

4 Comments

  1. Tip: ☻Ik heb een Lifestyleblog met heel veel Diy, Printables en lekkere recepten vooral van de Portugese keuken, aangepast op Nederlandse smaak. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt! ( http://www.ElsaRblog.com ) liefs ElsaR

  2. Ik zag een retweet op twitter. Ik hoop dat ik nog mag meedoen. Wat fijn dat je lekker paar weken vrij hebt. Ik blog op http://www.wijzermetirene.nl. Ik blog niet alleen persoonlijk, maar ook over lifestyle, mindstyle en iedere week is er een gedicht van de week. Ik ga jouw blog ook ontdekken komende weken!

  3. Hey,hopelijk kan ik er nog bij,ik ben recent begonnen met mijn blog,zoe hieronder,kom je even.kijken en duik in mijn wereld van gedachten en gedichten

  4. Een goeden dag wat leuk dat we mogen spammen.
    Ik ben missynicolekatje en ik blog over van alles en nog wat.
    Dus ik wens iedereen een warm welkom toe op mijn weblog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge