2021: Life is what happens……

….. when you’re busy making other plans

 

Van wie was die quote ook al weer? Want ik ben erachter dat die o zo waar is.

 

Begin 2021

Ik was er helemaal klaar voor. Na een paar weken vrij, ging ik vanaf januari ging minder werken, zodat ik meer tijd zou hebben voor andere dingen. Gezin, huishouden, hobby’s, bloggen.  Maar het leven had andere plannen…

Ik had grootste plannen. Ik was bezig met uitzoeken welke cursussen en producten ik zou aanschaffen om eindelijk eens mijn blog naar een hoger plan te tillen. Ik had me aangemeld voor het gratis programma van online academy om op persoonlijk vlak wat cursusjes te doen. Ik wilde mijn huis ontdoen van alle onnodige zooi en rommel die we in de loop der tijd hebben verzameld. Maar het leven had andere plannen…..

Liever wil ik niet teveel persoonlijke details prijsgeven. Maar er is de afgelopen maanden heel veel gebeurd. Heftige dingen, waar ik het vooral mentaal heel erg moeilijk mee had. En aangezien ik dankzij die hele corona-situatie al maanden op het randje van depressie leef, was het nu wel heel moeilijk om mijn hoofd boven water te houden.

En wat doe je als alles je teveel is? Dan stop je met de dingen waar je mee kunt stoppen. Geen zooi opruimen, geen cursusjes en niet meer bloggen. Zelfs de dagelijkse dingen zoals huishouden en werk werden me vaak teveel

Mei 2021

Mijn energie niveau is nog steeds erg laag, maar ik wil er niet meer in blijven hangen. Het is tijd om wat meer dingen te gaan doen waar ik energie van krijg. Tijd om meer voor mezelf te kiezen.

En dat betekend onder andere: lekker bloggen. Bloggen zonder me schuldig te voelen als er nog een stapel afwas staat. Tijd maken om blogideen uit te werken, ook al ligt er nog wasgoed om te vouwen. Want door energie te steken in het bloggen, krijg ik (hopelijk) ook weer energie om de rest aan te pakken.

Eind 2021

Het doel is om aan het eind van 2021 weer een fijne routine en balans te hebben.

Mijn valkuil is altijd al geweest: teveel tegelijk willen veranderen, waardoor uiteindelijk niks echt lukt. Meer bloggen, huishouden, cursussen, alles tegelijk. Door mezelf nu wat meer tijd te gunnen, hoop ik op meer blijvend succes. Ook wil ik voor mezelf wat doelen en dergelijke op een rij zetten, prioriteiten kiezen. En geduld hebben, het is niet ineens morgen allemaal beter.

 

 

♥ ♥ ♥ Ik wil iedereen bedanken die de moeite heeft genomen mijn blog te bezoeken, en ook nog eens de tijd heeft genomen om dit hele verhaal door te lezen.  Ben je zelf ook blogger, influencer of iets anders waar je volgers bij nodig hebt? Laat een linkje achter in de comments, en je hebt er een supporter bij ♥ ♥ ♥

 

Liefs Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge