Mijn 4 favoriete tv zenders

Netflix is tegenwoordig ontzettend populair. Het lijkt haast wel of niemand nog ouderwets tv kijkt. Ik wel. Op deze luie zondagochtend geef ik graag een lijstje met mijn favoriete tv zenders:

Spike

Spike is op het moment echt mijn favoriet. Nog niet zo heel lang in Nederland te zien. Eerst was het in de avonduren op Nickelodeon, sinds vorig jaar heeft het zijn eigen kanaal.

Op Spike vind je een mix van exclusieve series, reality, entertainment en sport. Het stukje sport is niet echt mijn ding, dat is namelijk vooral boxen en MMA. Maar de rest kijk ik eigenlijk wel. Ink Master, Lip Syns Battle, Face Off en Bar Rescue zijn mijn favoriete series op deze zender.

 

Fox

Fox is ook van oorsprong een amerikaanse zender, en dat zie je terug in hun programma’s. Deze zender staat er om bekend veel exclusieve series te hebben, maar ook bekende klassiekers en foute reality shows,

De bekendste serie van Fox is natuurlijk The Walking Dead. Die kijk ik dus niet. Ik kijk naar Fox voor de amerikaanse comedie series die andere zenders niet uitzenden. Series zoals The Middle, The Goldbergs, The real O’neals,  en Superstore. En vooruit, ook een beetje voor de héle foute reality shows zoals Storages Wars en Judge Judy.

 

NickMusic

In het kinderpakket met extra zenders die wij hebben, zit de zender NickMusic. Een soort van MTV, maar dan voor kinderen en (pre)teens. Met de hele dag door muziek, en geen programma’s ertussendoor. Deze zender staat bij ons vaak op als achtergrondgeluid. Ik vind de muziek heel prettig. Het is vooral veel populaire top40 muziek, zoals Justin Bieber en Ariana Grande. De hele heftige nummer met bijvoorbeeld veel gescheld worden hier niet uitgezonden. Vind ik ook wel prettig, met twee paar kleine oortjes die meeluisteren.

 

TLC

The Ladies Channel. Deze zender staat bekend om zijn reality shows gericht op vrouwen. Echt heel erg gericht op vrouwen. Ik denk niet dat er ook maar één programma op deze zender is die mijn vriend leuk vind. Mijn favoriete series zijn America’s worst, tatoos, tattoo fixers, Couting On, en My 600lbs Life. Eigenlijk geniet ik stiekem heel erg van al die héle foute reality series. Ssst, niet doorvertellen hoor!

 

 

Waar kijk jij het liefste naar op tv? Of kijk je eigenlijk nooit meer ouderwets tv?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge