Bradley’s 4de verjaardag: Traktaties, taart en (afscheids)cadeautjes

De afgelopen week stond hier helemaal in het teken van een zeer belangrijke verjaardag. Bradley werd vier. Hij is nu officieel geen peuter meer, maar een echter kleuter. Vanaf maandag mag hij naar de grote school, net als zijn grote broer. Zo’n belangrijke verjaardag moet natuurlijk gevierd worden. Lees hier hoe we dat deden.

Trakteren

Als eerste was er het afscheid op de peuterspeelzaal. Omdat Bradley groot fan is van Paw Patrol, besloot ik paw patrol cupcakes te gaan maken. Ik bestelde via AliExpress wat cupcake decoratie (ruim van tevoren), en kocht kant en klare cupcakes. Om het feestelijk af te maken deed ik een druppeltje blauwe kleurstof door de slagroom. Dit is het resultaat. Goed gelukt al zeg ik het zelf.

Afscheidscadeautjes

Omdat dit de allerlaatste keer peuterspeelzaal was voor Bradley, werden er ook afscheidscadeautjes uitgewisseld. Bradley kreeg van zijn juffen een herinneringstegeltje. Ik had voor de juffen een potje met gummibeertjes gevuld, met een kaartje eraan. Ik vond het hier bere-gezellig. Die vond ik ook erg goed gelukt.

   

Taart

Op de grote dag zelf moet er natuurlijk taart zijn. De afgelopen paar jaar hebben wij steeds een fondant taart laten maken, en zo ook dit jaar. Ook voor de taart had ik bedacht dat Bradley een paw patrol taart leuk zou vinden. Dit was het resultaat: Gevuld met slagroom en chocolade crème. We hebben gesmuld!

cadeautjes

Natuurlijk, niet te vergeten, horen er ook cadeautjes bij een verjaardag. Maar jongens, wat is dat moeilijk! Wat geef je een dwarse peuter, die alles al heeft en niks wil hebben?! Elke keer als ik vraag wat wil je hebben, zegt hij boos NIKS! Uiteindelijk heb ik hem dan maar gewoon rond laten kijken in de speelgoedwinkel om te zien waar zijn interesse naar uitging.

Hij stond lang te kijken bij een duplo set, van een bouwplaats. Maar eigenlijk speelt hij nooit meer met de duplo, alleen met de lego van zijn grote broer. Dus heb ik een soortgelijke set gezocht (en gevonden) van Lego.

LEGO Sloopterrein

Deze set is inmiddels niet meer te krijgen, maar lego juniors heeft nog veel meer leuks:


En ook van de visite heeft hij een heleboel leuke cadeautjes gehad. Nog meer lego, een rugzak en schoolspullen, en nog veel meer! Kortom, een geslaagde dag dus!

Feestje

Ik vind Bradley nu nog een beetje te jong voor een kinderfeestje. Hij vraagt er zelf ook nog niet om, dus dit jaar gaan we dat zeker nog niet doen. Jayson wordt in mei 6, en krijgt dan zijn eerste feestje. Zes vind ik een mooie leeftijd, dus dat gaan we voor Bradley ook aanhouden voor het kinderfeestje.

 

Hoe vier(de) jij de 4e verjaardag van je kleuter?

 

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge