Cadeautip: Japanse Pokemon snoepjes

Japanse Snoepjes

In andere landen hebben ze vaak hele andere snoepjes dan in Nederland. Ik kocht op de KreaDoe een verrassingspakketje met verschillende japanse snoepjes, in pokemon thema. Leuk om met mijn jongens uit te proberen.

Pokemon snoepjes

Japan staat er om bekend snoep en chocolade in de meest vreemde vormen en smaken te hebben. Ik had werkelijk geen idee wat voor soorten snoep ik gekocht had, want er staat dus echt alleen maar japans op de verpakking. Op sommige verpakkingen staat nog wel een afbeelding, zodat je enig idee hebt, maar het meest was echt een verassing.

japanse snoepjes

Voor €12,50 had ik een pakketje met vijf verschillende japanse snacks in pokemon thema. We kwamen er al snel achter dat bij de meeste dingen de pokemon alleen op de verpakking te vinden was. De inhoud was meestal gewoon standaard.

Variatie

Het is een leuke verrassing box met veel variatie. We hadden bijvoorbeeld kauwgom, maar ook een soort van koekjes, en cupjes met jello. Het leukste hiervan vind ik dat je vooraf geen idee hebt wat er in zal zitten, en hoe het zal smaken. Zeker niet iets om te proberen met moeilijke eters dus!

Ook interessant: Zelf snoep maken met popin cooking

Koekjes

Hier in huis vielen de dingen die op koekjes leken het meest in de smaak. Op de linker foto zie je chocolade maispuffs in pikachu vorm. Op de rechter foto zie je grote vierkante wafel/koek met chocolade vulling. Of zouden mijn kids gewoon van chocolade houden?

Ook de snoepjes met cola-smak werden gewardeerd.

Waar te koop

Ik kocht mijn pakketje op de KreaDoe, bij de stand van een van mijn favoriete webshops. Hij is dus ook gewoon online te krijgen! Dit is de kleine versie van €12,40. Er is ook een Large en een XL-versie te krijgen. Jammie!

Vind je pokemon niet zo leuk? Of wil je gewoon zelf kiezen wat je krijgt? Ook dan is een bezoekje aan MostCutest.nl de moeite waard. Er zijn namelijk nog veel meer snoep boxen te koop, en je kunt ook gewoon losse snoepjes/snacks uitkiezen om je eigen pakket samen te stellen.

 

Heb jij wel eens japanse snoepjes gegeten? Of misschien uit een ander land?

 

japanse snoepjes jello cups

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge