Dag 5

Soms heb je van die dagen…. dat je het liefst de hele dag zou slapen.

De activiteiten van gisteren hebben er toch behoorlijk ingehakt. Ik was totaal overprikkeld en vermoeid. En daar betaalde ik vandaag de prijs voor. Mijn energie niveau was echt onder nul. Het liefst had ik lekker lang uitgeslapen, maar de kids waren om half 8 klaarwakker. Ik ben wel uit bed gegaan, maar ben ook op de bank weer in slaap gevallen. Gelukkig kunnen jongens van 4 en 6 zich een uurtje alleen vermaken met de televisie.

Hoewel ik had gezegd dat er minder van dit soort verhaaltjes zouden komen, is vandaag toch weer een ‘niks te melden’ post. Gewoon omdat ik dus de hele dag niks gedaan heb. Ik was helemaal op. Mijn lijf wilde niks.

Het enige wat ik gedaan heb is met de jongens naar mijn ouders gaan, Ik had klapstoelen geleend voor de vele bezoekertjes gisteren, en die moesten terug. Maar verder heb ik heel de dag afwisselend televisie gekeken, op mijn telefoon spelletjes gedaan en nutteloos op internet gezeten. Zelfs de vuile gebaksbordjes van gisteren staan nog op het aanrecht.

Ik heb de impact van zo’n kinderfeestje volledig onderschat. Vandaag daarom mezelf een rustdag gegeven. Ik merk nu, rond 9 uur ’s avonds, dat ik al weer een beetje gek wordt van het niks doen. Goed teken, mijn energie komt weer een beetje terug. Dus morgen ga ik weer vol goede moed aan de slag!

 

#5van30