De leukste afscheidscadeautjes voor juf of meester

Nog een paar weken, en dan is het weer zomervakantie. De hoogste tijd om een leuk cadeautje voor de juf te kopen. Maar zeg nou zelf, een zelfgemaakt cadeautje is toch veel leuker en origineler? Ik zocht een paar leuke, makkelijke cadeautjes voor de juf, die je kind zelf kan maken.

Pennen pimpen met polymeer

Bij LadyLemonade vond ik deze pennen. Eem juf/meester gebruikt elke dag pennen. En deze is helemaal te customizen in de favoriete kleuren van jouw leerkracht. Bij LadyLemonade vind je de werkbeschrijving.

 

Boekenlegger

Een snel en simpel cadeautje, waar je je creativiteit op los kunt laten. Gemaakt van een stukje plastic (dun karton werkt ook), permanent markers en schoonmaakalcohol. Gemaakt en bedacht door Happy Hooligans. Klik Hier voor de Engelstalige beschrijving.

Sleutelhanger van strijkkralen

Nog een leukerdje gevonden bij Lady Lemonade. Een sleutelhanger van strijkkralen. Hier afgebeeld met het woordje juf, maar je kan hier natuurlijk alle kanten mee op.

Kijk eens in de spiegel

Want zo ziet een geweldige juf er uit. Dit is de persoonlijke favoriet van mijn zoontje, die gaan we dit weekend maken voor zijn juf.

Fleurig cadeautje

We sluiten af met een klassieker: Het versierde bloempotje. Dat deed ik 30 jaar geleden al voor moederdag. Maar voor een juf of meester is het natuurlijk ook hartstikke leuk. Deze juffies vond ik bij Elke Blogt. Klik HIER voor de werkomschrijving en nog meer creatieve ideetjes.

 

Nog meer

Heb je nog steeds geen idee wat je kunt maken? Kijk dan eens op mijn Pinterest. Daar vind je ook cadeautjes die door een volwassene gemaakt kunnen worden. Of gewoon lekker makkelijk kant en klaar gekocht. Want dat is uiteraard ook gewoon dikke prima.

Ik schreef al eerder een artikel over afscheidscadeautjes voor de juf. Ook hier kun je meer inspiratie vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge