Bijna vakantie; afscheidscadeautje voor de juf

Nog maar een paar weekjes, en dan begint de grote zomervakantie al. En dat betekend dat het tijd is om een afscheidscadeautje of bedankje voor de juf te scoren.

Laten maken

Het geven van een bedankje aan het eind van het schooljaar is echt een trend de laatste jaren. Er zijn dan ook veel winkels die hier op inspelen. Bijvoorbeeld bij Bedankjes.nl  Hier kon je al terecht voor bijvoorbeeld persoonlijke bruiloft-, of geboortebedankjes, maar nu ook voor de leukste juffen en meester cadeautjes. Je kan er zelf aangeven wat er op de cadeautjes moet staan, dus je kan het hier zo persoonlijk maken als je wilt.

 

bron: bedankjes.nl

Zelf maken

Voor heel veel juffen gaat het niet om het cadeau, maar om de aandacht die er aan besteed wordt. Ze zijn vaak het blijst met een mooie zelfgemaakte knutsel van je kind. Laat ze bijvoorbeeld een koffiemok of bloempot versieren, of een sleutelhanger van hama kraaltjes maken. Een beetje inspiratie nodig? Een simpele zoekopdracht op Pinterest levert heel veel leuks op!

 

Wat geven wij dit jaar?

Meestal ben ik de moeder die op het laatste moment een fles badschuim als afscheidscadeautje koopt. Maar dit jaar ben ik voorbereid! Mijn oudste heeft een meester, de jongste heeft twee juffen. Voor hen bestelde ik via Stickers enzo stickers met tekst, die ik zelf op een zeeppompje plakte.

bij u was ik in goede handen

Daarnaast maken ze allebei met de hele klas ook nog 1 groot cadeau. Voor de jongste wordt het een tas, gevuld met tekening van alle kinderen en een bos bloemen met aan elke bloem een fotootje van een kind.

deze tas dus, gevuld met leuke dingetjes

Bij de oudste gaan alle kinderen twee vlinders versieren, die op een mooi wandbord worden geplakt.

zoiets dus. Bron: ladylemonade

Inspiratie nodig

Heb je nog ideeen nodig? Weet je nog niet waar de juf nou écht blij van wordt?  Elsbeth van de Club van Relaxte moeders vroeg het aan haar volgers, en maakte daar een mooi artikel van: Afscheidscadeautjes

En deze traktatie die ik vorig jaar maakte, kan natuurlijk ook als bedankje worden gegeven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge