En de winnaar is…

Vandaag zou ik een winnaar loten voor het shoptegoed van Hoesjes Outlet. Maar wat ben ik ook een digibeet! Ik wilde netjes een screenshot maken van de site die ik gebruikte om te loten. En toen klikte ik weer es ergens verkeerd. In plaats van een screenshot klikte ik op reset en was alles weg. Toch wil ik die eerste loting aanhouden, en niet ‘voor het plaatje’ opnieuw loten.

Maar goed. Ik zal jullie niet langer in spanning houden. Jullie zitten vast met spanning te wachten wie er gewonnen heeft.

De winnaar van de €20,- shoptegoed bij Hoesjes-Outlet is….

Anita!

 

Beste Anita, Gefeliciteerd met je shoptegoed. Ik ga je email adres doorsturen naar de mensen van Hoesjes Outlet, en dan komt de waardeboncode zo snel mogelijk jouw kant op. Veel plezier ervan!

 

2 Comments

  1. Oe, dat is ook een mooie zeg! Jammer dat ze die niet voor samsung hebben 🙂
    Leuk dat je laat weten wat je gekozen hebt, en fijn dat je er blij mee bent!

    Liefs Wendy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge