Fortnite traktatie voor stoere jongens

Fortnite traktatie

Als je 9 wordt, wil je natuurlijk een traktatie waar je indruk mee kunt maken. Bradley was er snel uit: Fortnite moest het worden.

Vaste lezers kennen mij: ik kies graag voor projectjes die met minimale inzet een groot effect geven. Dus daar was ik snel uit: Bradley wilde Fortnite, en ik wilde snel en makkelijk.

Fortnite
plaatje: pixabay

Printables

Na wat zoeken op (voornamelijk) Pinterest kwam ik al snel uit op printables. Vooraf gemaakte voorbeelden, gemaakt door mensen die veel creatiever zijn dan ik.

Sommige zijn gratis te downloaden, maar voor de meeste moet je een kleine vergoeding betalen. Zeker als je het gepersonaliseerd wilt hebben. Dat is alleen maar logisch, want de makers hebben er veel tijd en moeite in gestoken. Tijd en moeite die ik nu niet meer hoef te doen.

Ik vond uiteindelijk dé printables voor Bradley’s traktatie bij Annekoendigitaal. Bij Annekoen vind je traktatie printables in bijna alle thema’s die je maar kunt bedenken. Van stoere jongens dingen zoals Fortnite en Pokemon, tot aan zeemeerminnen of Woezel en Pip. En ook nog eens voor kleine prijsjes: vanaf €2 kun je al bestellen.

Ook interessant: Traktaties, taart en (afscheids)cadeautjes

Traktatie maken

Na het bestellen van de printables is het verder eigenlijk heel simpel. Je via email ontvangt een PDF, die je zo vaak als nodig uit kunt printen. (tip, kijk van tevoren of je genoeg printerinkt hebt).

Daarna begint het grote knip-en-plakwerk. Wij kozen voor een chipzakje en een drinkpakje in Fortnite thema. Het drinkpakjes was nog het simpelste. Een klein randje afknippen, en vervolgens de Slurp Juice wikkel om een drinkvakje vouwen en vastzetten met een plakbandje.

Het chips zakje was iets ingewikkelder, daar kwam wat meer plakwerk bij kijken. Halverwege het plakken stop je de chips zakjes in de wikkel. En na flink wat geklooi lukt het me om 20 zakjes op de juiste manier in elkaar te zetten.  Dit is het uiteindelijke resultaat:

We vulden een boodschappenkrat met de traktaties, en versierde die met slingers en ballonnen. Een trotse Bradley was klaar om te trakteren! En mama was blij dat ze met weinig moeite een super leuke traktatie had gemaakt.

Bonus tip

Is je kind echt helemaal Fortnite fan? Dan wil het vast ook wel een Fortnite kinderfeestje. Maak je feestje perfect met dit thema versiering pakket

 

Wat trakteren jouw kinderen? Ga je voor uitgebreide pinterest-creaties, of kies je liever voor simpel?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge