Geld verdienen met je mobiel: de Roamler app

Nu ik geen werk meer heb, probeer ik op allerlei manieren een beetje bij te verdienen. Iets wat ik al een hele tijd doe (ook toen ik nog werk had), is mysterie shopping. Via een online bureau, maar ook via de Roamler app.

Roamler

Werken voor Roamler is heel simpel. Je download de app, meld je aan met je aanmeld code en je kunt aan de slag. Het zijn voornamelijk mysterie shop opdrachten die beschikbaar zijn. Dan ga je naar een winkel, maakt er een paar foto’s en beantwoord wat vragen over bijvoorbeeld de voorraad van een bepaald product. Heel simpel, en vaak niet meer dan een paar minuten werk. Voor een opdracht verdien je meestal tussen de €2 en €7,50.

Sinds kort zijn er ook de Product Check opdrachten, waarbij je moet controleren of een bepaald type product te verkrijgen is bij een winkel. Deze checks zijn er voor fysieke winkels, maar ook voor online shops. Nu kun je dus ook mysterie shoppen vanuit je luie stoel.

Je kiest zelf welke opdrachten je wilt uitvoeren. Nadat je een opdracht hebt geaccepteerd, heb je 2 of 3 uur de tijd om hem uit te voeren. Daarna vervalt je reservering en komt de opdracht weer beschikbaar voor andere Roamlers.

Levels

Roamler werkt met levels. Door opdrachten te doen verzamel je XP. Bij genoeg XP kom je in een hoger level. Bij elk nieuw level komen er meer en betere opdrachten beschikbaar.

Je krijgt XP bij de betaalde opdrachten, maar er zijn ook experience opdrachten. Deze kun je vaak gewoon thuis uitvoeren. Experience opdrachten zijn echt voor de fun, een voorbeeld ervan is: maak een foto van je huisdier op dierendag.

Vanaf level 3 krijg je invites beschikbaar, en kun je vrienden uitnodigen om ook voor Roamler te komen werken.

Wat verdien je er mee?

Zoals ik al zei, je verdiend meestal tussen de 2 en 7 euro per opdracht. En het is helemaal aan jezelf hoeveel opdrachten je uitvoert. Ik ben er tot nu best lui in geweest, en heb dit jaar pas €13 verdient. Tja, eigen schuld. Ook zijn er in mijn dorp niet heel veel opdrachten beschikbaar en heb ik niet altijd de mogelijkheid ergens heen te reizen. Maar als je je een beetje meer inzet dan ik doe, dan kun je met gemak €20 per maand verdienen.

Ook Roamler te worden?

Omdat Roamler een vrij populaire app is, kan niet iedereen zomaar aanmelden. Zoals ik eerder al aangaf, heb je een aanmeldcode nodig van iemand die al een Roamler is. Roamlers vanaf level 3 kunnen die codes uitdelen.

En laat ik nou net level 3 geworden zijn……

Dus, lijkt dit je wat? Ben je van plan echt actief met de app aan de slag te gaan? Ik wil mijn aanmeldcode niet verspillen aan iemand die er niets mee doet.  Laat een reactie achter met een geldig email adres. De eerste die reageert krijgt van mij een aanmeldcode via mail. (Helaas heb ik er maar 1 beschikbaar).

UPDATE: ik heb van Roamler, als dank voor deze blog, een tweede aanmeldcode gekregen om weg te geven. De eerste is vergeven aan Maria, maar de tweede is nog beschikbaar! Reageer met een geldig email adres en hij is voor jou!

7 Comments

  1. Lijkt mij ook leuk om te doen. Helaas ken ik niemand die aan Roamler doet.

  2. Silvia, neem eens een kijkje op de Facebook pagina van Roamler. Daar zijn regelmatig leden die een aanmeldcode weggeven. Misschien kun je op die manier lid worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge