Getest: Andrelon DoucheFoam

Zo af en toe komen er nieuwe producten in de winkel, die meteen je aandacht trekken. Waarvan je denkt: Die wil ik proberen. Dat had ik deze week bij de nieuwe Andrelon DoucheFoam

Wat is het?

Ik ken Andrelon vooral van de haarverzorging, maar ze hebben ook lichaamsproducten. Nieuw in het assortiment is de douchefoam, verkrijgbaar in drie verschillende geuren.

Zelf zegt Andrelon erover:

Deze heerlijke Andrélon  Douchefoam geeft je een frisse start van de dag. De foam, verrijkt met de geur van appelbloesem, verzorgt je huid en geeft je zintuigen een verfrissende boost.

Zo begin je opgewekt, fris en stralend aan je dag.

Hoe werkt het?

Dit is geen standaard douchegel, die gaat schuimen bij contact met water. Dit product komt al schuimend uit de bus. Qua doseren lijkt het heel erg op mousse voor je haar: je moet de metalen spuitbus eerst schudden, en dan komt er een dik wit schuim uit. Dit schuim kun je dan gebruiken zoals je gewend bent met douche producten.

Mijn ervaring/mening.

Ik heb ervaring met douche foam van een ander merk. Deze van andrelon wilde ik graag proberen omdat de geur mij heel erg aansprak. Ik koos voor Appelbloesem Cranberry. De geur bevalt me heel goed. Lekker fris en fruitig, en zeker niet overheersend.

De foam zelf viel me een beetje tegen. Het is een vrij dik, compact schuim. Ook na heel goed schudden. Ik had het luchtiger verwacht. Ook het gebruik is me niet zo goed bevallen. Met de hand uitsmeren lukte prima, maar dat vind ik zelf zo niet prettig. Met mijn douchepuff (zo’n gaasspons) lukte het me ook niet zo goed, dat smeerde niet makkelijk uit. Bovendien hou ik gewoon van heel veel schuim onder de douche, en dit product schuimt dus bijna niet.

Na afloop van de douche voelde mijn huid inderdaad zacht en verzorgt aan. Ook de geur bleef nog een tijdje hangen, wat ik zelf wel fijn vind.

Eindoordeel

Een fijn product, met een fijne geur. Maar toch niet helemaal mijn ding, dus ik geef deze douchefoam een 6,5

 

Wil je hem zelfs een proberen? Bij kruidvat zijn ze nu in de aanbieding met 50% korting

 

2 Comments

  1. Ik heb 2x een douche foam van Andrelon gebruikt. Maar halverwege kwam de foam er niet meer uit. Moest helaas 2x een halve bus weggooien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge